Plastikkupa Selam anneler ; bebeğim 2 güne kadar yemeğini yer gazını çıkarır 2,5-3 saat kesintisiz uyurdu . Dünden beri geceleri gazımız çıkmıyor . Gündüzleri de beslediğim halde uykuya bir türlü dalmıyor sebebi ne olabilir ? Doymuyor mu acaba anlayamıyorum
GiybetReis Plastikkupa gaz 1. Haftadan sonra baslıyor. Biogaia gaz damlası kullanabilirsiniz. Düzenli kullanımda işe yarar.
Ubera Plastikkupagazı çıksada gaz bitmiyor 😃 memeyle kavga eder gibi mi emiyor emerken ağlıyor mu ? Elini ağzına götürüyor mu doktorum bunlar varsa ya süt yoktur yada sütü boşaltamıyordur demişti. 16günlüktük o zaman. 1ay mama kullandım fakat 3ay olana kadar hatta 4e doğru düzene girdi. Anneye ihtiyacı oluyor İlk 3ay bebeklerin
Plastikkupa Ubera yok mememi tutuyor artıkta sütüm fazla değil mecbur hem mama hem meme veriyorum. 1 ay mama kullandım demişsiniz . Dizinde mi sütünüz azdı ? Sonradan bebeğinizi doyuracak kıvama geldi mi ?
Ubera Plastikkupa evet hiç uyumayınca 1haftada akan sütüm birden bitme derecesine geldi.1.5 sonunda sürekli emzirerek mamayı çok vermemeye çalışarak sütüm yetmeye başladı.2.5aylıkken artık sadece emiyordu.uykularımızda düzelmeye başladı. İlk 3ay çok zor geçiyor maalesef.ama düzeliyor