blue5 Merhaba anneler doktorumuzun tavsiyesi ile ek gidaya basladik. Doktorumuz meyve ile baslamami istedi ama meyveyle baslarsak sonra sebze yemez gibi bir durum olur mu? Sizler neler veriyorsunuz, neyle basladiniz?
mrvklncc blue5 bize önce sebze dedi patates havuç kabak ilk önce ama ben ilk sefer yoğurtla başladım kabızdı kabızlığı düzelir diye yoğurr patates kabak denedik şimdi havuçtayız ilk meyveyle başlayan tatlı olduğundan sonradan sebzeyi beğenmez diyorlar ama doktorunuz nasıl uygun gördüyse artık
Irmakprensesinannesi blue5 valla meyveye başladım sebzede verdim muhallebi verdim 3 gün kuralı ile hiç sorun yasamadim hepsini yiyor severek
kitapkurdubebeninanasi blue5 ben de oğlum 5 ay 15 günlükken başladım kesinlikle meyve ile baslamanizi tavsiye etmem önce sebze ile basladim çok şükür bütün sebzeleri yer. Önce yoğurt tattırdım sonra kabak,havuç,brokoli,patates diye devam etmistim
incitanesii blue5 benim bebeğimde 5 aylık ilk armut elma yoğurt ve brokoli verdim sırasıyla şimdi patates vericem bu gün. 3 gün kuralına uydum ilk meyve vermeme rağmen brokoliyi daha çok sevdi 😄 bu bebekten bebeğe değişir bazı bebekler hiç bişey istemiyor
mrvklncc Premsesannesi355 karnında kırmızılık vardı sonra küçük küçük beneğe dönüştü başka hiç bi yerinde yoktu vücudunun sadece karnında oldu
Zebe 4.5 aylıkken başladık, sırasıyla yoğurt, sebzeler ve meyveler. 3 gün kuralıyla gittik. Blw yaptık. madem istekli sebzelerle başlayalım dedim😎
incitanesii blue5 ilk başladığında evet alerji riski geçene kadar. 3 gün kuralını uyguluyorum ama birazcık fazla veriyorum