Kızımın doğumundan sonra spiral taktırmıştım ama felaket kanama yaptığı için anca 8-9 ay dayanabildim ve aralıgın sonlarında çıkarttırdım.Doktoruma danışarak doğum kontrol hapı kullanmak istedim ve yazz hapını kullanmak istediğimi söyledim o da uygun gördü.Ama eşim microygn gibi bi hap alıp geldi bende regl günün 3.günü içmeye başladım bu arada doktorum hiçbir şekilde korunmanıza gerek yok etkili olacaktır dedi regl bitimi 3.gün yumurtlamam oldu ondan önce ilişki olmuştu ve ben çatlama olduğu gün tuhaflık olduğunu anladım bel ağrım var kaısk batmalarım oldu 4-5 gün daha bekledim ve dün test yaptım ilk önce beyaz olup sonrasında kıl kadar pembe bi çizgi çıktı tabi bu pembe çizgi 1-2 saat sonra oldu.Kızımda da çok çok erken öğrenmiştim beta 14tü hatta reglime 12 gün vardı kızımı öğrendiğimde bunda da o zaman ki çubuk test gibi oldu.Zaten kendi bedenimde ki farklılıkları dinleyen anlayan biriyim tuhaflıklar var ama bilmiyorum Rabbim nasip ettiyse vardır bildiği diyorum ama bi yanımda kızım çookkk zordu alerjimiz vardı 1 senem nasıl geçti bi ben bi allah bilirim 2.de böyle olur diye korkuyorum bu arada kızım 20 aylık olacak