Mavi_ Sünnet olalı 2.5 ay oldu ama hala o kısımda şişlikler var tamamen iyileşmedi. Bir de deride renk değişikliği var. Bunlar normal mi?
Oglumunannesiyim Mavi_ Bizimde 23 gün oldu dikisde duruyor şişlik de var bende bilmiyorum bakalım bilenler yazar şimdi özelde mi oldunuz peki biz devlette olduk
Vaveylaaa Mavi_ kontrole gitmediniz mi? 2,5 ay bana fazla geldi… aynı zamanlarda yaptırmışız hemen hemen benim uzun süredir normal rengide şişliğide. dikkat etmedim ne zaman indiğine ama
Rabiactm Normal mi bilmiyorum ama şişlik ve renk değişikligi 1 ay içinde iyileşti oğlumun dikişli değildi sünneti. Sünnetten bir ay sonrası kontrol amaçlı gelmenizi istemedi mi doktorunuz?
Vaveylaaa Mavi_ belki daha uzun sürüyordur sizin yanıltmayım sizi… ama farklı bir doktora daha gösterin bence
Elifxx12 Mavi_ 6 aylıktı yaptırdığımızda 1 haftada dikişleri iyileşti 2 haftada normale döndü tamamen
Mavi_ Vaveylaaa dikiş olan kısımdaki yerle gerideki normal deri arasında görünüm olarak bir fark var mi acaba sizde yoksa tüm deri aynı mı