Seddaa Kızlar bebeğim dünden beri fışkırarak kusuyor nedenini hiç bir şekilde bilmiyorum çok korkuyotum çünkü hiç kusmayan bir bebekti nedeni ne olabilir akşam eşim işten gelince acile gideceğim bebem yeni yeni dönüyor ve kafası yere vuruyor ondanı acaba
pamuksekerim Seddaa geçmiş olsun🤲🏻 Bence eşinizin işten gelmesini beklemeyin. Çünkü korkutmak istemem ama fışkırır tarzda kusmak iyi bişey değil. Allah korusun bekledikçe DHA kötü de olabilir. Onların bedenleri çok küçük daha 😐
Melike_elanur Seddaa evet fışkırır tarzda kusmak iyi değildir sürekli aynı sekildeyse acile götürün korkutmak istemem ama kızım menenjit geçirdi fışkırır tarzda kusmak bi belirtisi ama yine de korkmayın götürün içiniz rahat etsin kötü bisi değildir umarim
Deryaa4319 Seddaa canım benim oğlan 3. Ayda başladı beş aylık oldu daha yeni düzeliyor hem nasıl fışkırarak kusmak bide çok ağlıyordu kustukça fizyolojik reflüsü varmış ilaçlar fayda etmedi zamanla azaldı ama sen yine de götür bi muayenesini yaptır çocuk doktoruna
Deryaa4319 Seddaa biri de sakinleştirmemiş seni ben de internette araştırırken aman Allah ım dedim ağlayarak götürdüm doktora doktor da kızdı bizim daha da sakin olup sakinleştirmemiz lazım iki ay kustu canım benim oğlan sadece kilosu az işte
Seddaa Melike_elanur pamuksekerim allahım ölmem istiyorum eşimi ardım dedim böyşeyken böyle evde para olmadığı için kaldım yardım edecek biride yok acaba abulansımı arasam
Deryaa4319 Seddaa içini ferah tut bşey yoktur cildinde döküntü var mı yada emziriyomusun mesela ben çilek ve çikolata yediğim zaman daha fazla kusuyo doktor da dedi senin yediklerinde etkiler diye kaç aylık bebişin
Deletedmom113 Seddaa yok yok korma bugun götüreceksen brkle gozlemle bska nr sıkıntı var diye ki doktora soyle tam tedavi olsun belki verdiğin birsry dokunmus midesini bile usutmus olabilir korkma cnm
Seddaa Deryaa4319 yok cildine hiç bir şey yok cnm bebeğim beş buçuk aylık ama.mama Yiyo sadece ve bu ara yemeside arrtı
Deletedmom113 Seddaa masallah ama korkma ozaman midesini usutnustur doktora goturursun esin gelince cnm cok g.olsun