Mavieylul Anneler merhaba, bebeğine genetik test yaptıran oldu mu? Ne kadar sürede çıkıyor sonuç? Neyden şüphelenip yaptırılmanız istendi? Sonuçlar ne? Yardımcı olabilir misiniz 😔😔
Rikaa Mavieylul 11 aylik falandi ben yaptirdim. Ben de hipofi adenomi vardi bebegime gen gectimi diye.
zeynepmommm Mavieylul ben yaptırdım 9 aylıktı oğlum ama multi kistik displastik böbrek hastası sağ böbreğinde kist var yani tek böbrekle yaşıyor du bide kalbi de dakikti o zamn sonra gözlerini şaşıra benzetiller falan işte hem göz hem genetik görsün dedi bizim testimiz 15 gün için de çıktı çok şükür ki bir şey i yokmuş göze de götürdüm şaşı falan da değilmiş neyse ki
Deletedmom454 Ben yaptırdım canım 5 aylıktı doktor down sendromundan şüphelendi gözleri çekik diye ama Allahıma şükür sonuç negatif çıktı
expelliarmus Deletedmom454 canım nerde yaşıyorsun hangi hastanede yaptırdın ? Sanırım ben de yaptırcam bu süpheden kurtulmak için
Deletedmom454 Mavieylul Yoktu dedim ama aklıma takıldı down sendromu ile ilgil soruyosan gözleri çekikti burnunda küçük ve basıktı bi de sağ elinin içinde simian çizgisi vardı ama başka bi hastalık soruyosan yoktu cnm
Deletedmom454 expelliarmus Ben kocaeli de yaşıyorum ama burda yapan bi hastane yoktu o yüzden istanbul pendikte yaptırdım özel yüzyıl hastanesinde 350 liraya yaptırmıştım ama eğer yaptıracaksan doktordan istem kağıdı alman gerekiyo canım
Tugkaninannesi Mavieylul ben yaptirdim ayni sebepten kas hastaligi icin. 3.5 yasinda oglum suan sapasaglam.
Mavieylul Tugkaninannesi sizde ne belirtiler vardı annesi gelişimi geri miydi aydınlatır mısınız brni rica etsem 🙏🏻
Tugkaninannesi Mavieylul hamur gibiydi emeklemedi hic, 12 aylikti ayaklarinin ustune hic basmiyordu. Bastirmaya calissak yukari dogru cekiyordu ayaklari 14 aylik emejleyip 20 aylik yurudu.kaba motor geriden geliyordu tabi, suan bi fark yok ama yasitlarini yakaladi
Elifhkn Tugkaninannesi merhaba bizimde kaba motorumuz geriden geliyor bacaklari biraz gevsek dediler ama butun testler temiz cikti 19 20 aylikken emeklemeye dikilmeye koltuk kenarlarinda gitmeye basladi suan 22 sylik ama desteksix dikilme yurume yok.size ne demislerdi acaba ?