bebegim- Yoğun bakımda yattık sarılık geçti dediler suan 13 günlük bebeğim aşırı ağır uyuyor uykusundan uyandıramıyoruz neler yapıyorsak uyanmıyor nolur yardımcı olurmusunuz fikir verin hem lohusalık hem bu psikoloji çok kötüyüm 😣😣
Busraaa333 bebegim- Sakın canını sıkma bizimkisi yoğun bakımda yatmadığını rağmen sarılık geçirdiği dönem o kadar zor uyandırıyorduk ki uyandıramıyordukDefalarca ağladığımı biliyorum. Burnunu sıkıyorduk yan çeviriyorduk Topuklarını sıkıyorduk yaklaşık yarım saate anca uyanıyordu ki Sarılık Yani elleri aşırı olmamasına Rağmen Eşinizle bir kan uyuşmazlığı gibi bir durum yoksa Çok yakın bir zamanda geçecektir bana doktorum bu şekilde söylemişti ve dediği gibi de oldu
TheLatte bebegim- gecicek hepsi emin ol . Bezini aç topuklarını sık topuğuna vur . Vurma şekli nasıl anlatsam bilemedim . Bas parmakla orta parmaği birlestirerek vuruyoruz ya ucundan o sekilde .
NilAsyaMom bebegim- altını açın , yüzünü nemli pamukla silin, ayak tabanlarına vurun burnunu sıkın ışık tutun gözüne. Benim bebek küvezde sarılıkken hemşireler böyle yapardı uyanınca hemen emzirirdim . Ama en iyi yöntem topuklara tıklatma sert olarak
EymeninAnnesiiiiiiii bebegim- canim benim bebegim 17 gun yoğun bakımda kaldı 1 aylik olana kadar full uyudu simdi sabahlar olmasin
Ceylinalvn bebegim- normaldir bu kadar uyuması sarılıktan oluyor ayrıca yeni doğan bebrklerde zaten uyurlar uyurken yedir emzir toparlarsa düzene girer