Canss3535 3 buçuk aylık ama o kollar illa disarda olacak korkuyorum üşüyecek diye zaten ağzı burnu akıyor 😒😒
2209 Canss3535 bizde okadariz, uyku tulumu alın mutlaka, icine ince bi pijama giydirin, üstü acilsada hic üşümez. Mutlaka alin suan biiznkide kol göğüs acik sevmiyor kapansın. Rahat edersin çok
eylusko_ Canss3535 tam 4 aylık oldum bizde hep durumlar öyleydi kollar hep dışarı da. ama benim için daha iyi çünkü ellerini kaldırınca battaniye suratına gelmiyor. onun haricinde artık üzerinde acıyor. uyanınca kapatıyorum. çok dert değil evler kaloroferli sıcacık. elleri yüzü hep sıcak sizde vücudunu kontrol edin . . nana göre kat kat giydirip yatırmayın rahatca özgürce uyuşun
Ervakts Canss3535 elleri hareket edince uyanıyor yarım kundak yapıyorum bu seferde sürekli çıkarmaya çalışıyor öyle uyanıyor
Nursena0606 Canss3535 Doğduğundan beri o kollar hep dışarıda. Kundak da yaptırmadı. Elleri kıyafetle kapansın yine sinirlenir. 3 ay 10 günlük hiç de üşümedi hasta olmadı.
PurpleTail eylusko_ ben de yarım kundak yapıyorum hareketli baya artık yavaştan bırakacağım umarım zor olmaz
BirrPrensessannesi Canss3535 ben kızımın kollarını bilerek kapatmiyorm olurda hareket edip boğulur falan diye hatta üstünün örtülmesinide sevmiyor hiç örttüm anda uyanıp ağlıyor üstünden alana kadar da susmuyor evim kalorifer li ve sıcak ama yine de isiti aciyorm üzerine muslin örtüsünü 2 kat yapıp örüyorum vucududa ısısı iyi soğuk da değil diye sknti etmiyorm