pamuksekerinannesii Bugün benim ateşim çok yüksekti şimdi kızım uyandı ateşi 38 e çıkmış vücudu yanıyor dolven verdim üstünü incelttim dahada yükselir ise eklem yerlerine bez koyucam başka ne yapabilirim fikir verin lütfen
Deletedmom4440 pamuksekerinannesii ılık duş daha hızlı etki eder geçmiş olsun bu ara çocuklar hiç iyileşmiyor
Bulut1 pamuksekerinannesii şu an bizde aynı durumdayız dünden bu yana 39 lara çıkıyor ateşi inliyor resmen çocuğum duş aldırdık düştü biraz sizde aldırın hemen ılık duş
Demirinannesi02 pamuksekerinannesii aynı şeyleri yaşadı 2 bebeğim. Evde ince Atletle geziyordu çorapları çıkardım. Alnına ve koltuk altına ılık su ile kompleksi yaptım ılık duş aldırdım . Vee en önemlisi “Kalpol ile dolven” dönüşümlü bi şeklinde yani 4 saate bi ver hemen iniyor benimki 1 günde düzeldi 2 si de çok şükür 🌿 dolven tek fayda etmez. Kalpol özellikle ateş düşürücü
pamuksekerinannesii Deletedmom4440 Benim bugün 40 dereceyi geçti ateşim şimdi ise kızım burnuda tıkanmış bitmiyor bu illet salgınlar hastalıklar
pamuksekerinannesii Bulut1 sizede çok geçmiş olsun keşke çocuklar hasta olmasa :( denicem bı onuda kafasına şu dökmeden eğer suyu dökersem başından daha çok atesleniyor
Deletedmom4440 pamuksekerinannesii Domuz Gribi büyük ihtimalle covid falan değil annemler ablam aynı şekilde annem eğilemiyordu bile yeni yeni toparladılar
Bulut1 pamuksekerinannesii Allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun. Bizimde ıslak havlu koyduğum zaman çıldırıyor ama duşta vucuduna da dökülüyor ya inmesi lazım ateşin canm
pamuksekerinannesii Deletedmom4440 bende çok halsizim kolumu kaldiramiyorum ama kızım olmasın öyle birşey ya
pamuksekerinannesii Demirinannesi02 Cok saolun calpol var ama şimdi dolven verdim bekliyorum ama iyice yükseliyor
Demirinannesi02 pamuksekerinannesii ozaman 4 saati beklemeyin. 2 saate bi verin dönüşümlü sonuç alacaksınız efendim geçmiş olsun 💕
PelinBacak Benim de ateşi yükseldi kusması ve ishali vardı covidmiş, pedifen kullandık iki günde rahatladı normale döndü. Doktora götürmenizde fayda var enfeksiyon varsa tedavi edilmedikçe ateş düşmüyor.
pamuksekerinannesii PelinBacak biz 40 lari geçen ateşler gördük kızım sürekli hastalanır ama uzun zamandır olmuyordu şimdi unuttum ne nasıl oluyor diye biraz düştü eğer tekrarlar ise goturucez yoksa sabaha goturucez
ilkgozagrimmmm pamuksekerinannesii Bizimde az az başlayıp çoğaldı ateşimiz. Hemen acile gittik antibiyotik verdi. Bulunduğumuz yerde devlet hastanesinde domuz gribi testi yapmıyorlarmış çok saçma
ilkgozagrimmmm pamuksekerinannesii götürebilirseniz gidin bence ateşi düşmüyorsa enfeksiyonda olabilir
pamuksekerinannesii ilkgozagrimmmm şu an eklem yerlerine bez koydum fitil verdim biraz düştü belki azı dişleri geliyor belki usuttu belki de başka birşey sabah olsun goturucez