Oguz21 Arkadaşlar 5 aylik bebeğim geviş getir gibi yapıyor bazen agznini birsey çiğner gibi birde bazen emzirdikten sonra kusuyor hala kusmasi geçmedi neden olabilir acaba
3MelekAnnesi3 Oguz21 cok normal cnm kusması fazlasını cıkarmaya devam ediyo olabilir genelde 8 9 aydan sonra duranlar oluyor kusma da ama agız cigneme gibi durumu bilmiyorum eline havuc gibi sert bişey ver onu sürsün
milenka Oguz21 tukurugunu yutuyorlar. Ondan geviş getirme oluyor. Bizi birşey yerken gorursede yapıyor 😂 Fazla emiyor isekusuyordur
milenka Canss3535 el emmeyle birlikte başlıyor sanki Birde konuşmaya benzer sesler çıkardıkları da tükürük oluyor onun için sanirim
Canss3535 milenka inşallah öyledir ya bende acaba reflu mu içtiği midesinden Bi süre sonra ağzına mı geliyor diye dusundm
Umay3840 Oguz21 benm kızım da 6 aylk hala kusmaları devam ediyor doktrm fıskırr halde kusmadıgı surece sıkıntı etme zamanla gecer demişti o gevıs getirme gbı hareketin anlamı da kendilerini konsmaya hzrlyolrms
Ggercn Valla nedenini bilmiyorum ama geviş getirirken çok komik oluyolar benim oğlanda öyleydi nennnn nen neeeeeeen yapardı bide 😂
[silindi] Oguz21 24günlük kızım benimde aynı sanki midensinden birley geliyorda yapıyor kusacak gibi anlam veremiyorum 😊