Arslann Kızlar bi gün önce saçımı boyattım ama ertesi gün yıkayınca akınca cok istediğim gibi durmadı dipleri koyu küllü kumral yaptırdım ama bakırlaştı kızıllaştı ilk yıkamada gittiğim yerde iyi bi kuaför simdi beğenmedim tekrar boyarmısınız denir mi sizce
yakamozzz Arslann ben olsam söyleyip yeniden boyatırdım müşteri memnun etsinler önce bi sürü para almadan önce
yakamozzz Arslann valla canım bu dönemde para kolay kazanılmıyo o kadar vermişsin hakkını verselerdi bir günde boya mı akarmış
Arslann yakamozzz evet haklısın bencede yarın söyleyim yıkadıkca açılcak zaten dedi küllü olsun dedim diplere bakıyorum ışıkta kızılmsı duruyo yani
Arslann yakamozzz dimi ya o kadar para veriyoruz şu durumlarda bide söylicem yarın tekrar boyarmısın diye
Arslann yakamozzz yarın söylicem bakalım bide oğlum varya zaten zor zar boyaya vakit buluyorum ondada böyle şeyler oluyo hicbi zaman istediğim saçı yaptıramadım ben mi şansısızım anlamıyorum
yakamozzz Arslann evet bebek olunca daha sıkıntı genelde herkes memnuniyetsiz ayrılıyo kuaförden ama iyice araştırıp ehli olana gitmek gerekiyo sanırım