Ebruuuuuuu Kızlar merhaba malum bez fiyatları uçmuş gitmiş ben sleepy kullanıyordum ama maalesef bütçe meselesi artık yetmiyor yakın zaman da Migros bezini kullanan var mı nasıl sizce
Dilek2580 Ebruuuuuuu primadan geçiş yaptım gayet güzel minies en güzel tarafı ince olması bence bir deneyin
agacsizkoala Ebruuuuuuu bir senedir minies kullanıyorum bende çok memnunum, külot bezi değil ama cırtlı bezi güzel
Yusuf53 Ebruuuuuuu kızm minnies le büyüdü memnundum .. migros uzak bnaa eşim de tır şoförü gidip almam zor olur diye oğluma kullanamıyorum . Yakın olsaydı kullanırdm
agacsizkoala Baharaktas23 ben 6 numara kullanıyorum , 28lisi 46 lira oldu zamlardan sonra , eğer küçük numara kullanıyorsanız afet sayısı daha fazladır
09Sernur Ebruuuuuuu Uzun zamandır kullanıyorum.Görümcemin tavsiyesi üzerine aldım Çok memnunum denemeye değer cırtcırtlı bezını kullanıyorum.
Mlsldy Ebruuuuuuu cırtlı bezini 1 yıl kadar kullandım kızımda, çok çok memnundum ama külot bezini aldım artık cırtlı zor oluyor diye çok kötü çıktı pişik yaptı, yapıları da farklı gibi geldi bana.