Juulidee Kızlar 1 ay 22 günlük bebeğim var geceleri gram uyumuyor uykuya kendini daldıramıyor bir türlü Allah aşkına uyku düzeni yapan var mı yada nasıl yapmam lazım
Juulidee CerenKurt9 vallahi bi tanıdığım 41. Gün öyle bi düzen oluşturdu ki gerçi 1 hafta kafayı yemiş ama ben o düzeni de yaptım yooook 😀
Juulidee Lidya-t yok anacım neler denemedim ki süpürge sesi eeee pişpiş yok onlarda daha da coşuyor 😀
Juulidee Mervemerveesk zaten anne sütü gelmiyor sma veriyorum o konu da zaten ayrı üzgünüm 3 saatte bir 100 mm veriyorum gaz problemi var bide akşam 8 dedim mi tamamdır uyumaya yemin etmiş gibi 😡 vallahi zombi gibi oldum
Mervemerveesk Juulidee allah yardımcınız olsun o zaman. Üzülmeyin hepsi geçici bu hislerin, geçecek 😘
CerenKurt9 Juulidee ben de duzen olusturdum simdi baska bi yere gittigimizde bana zehir oluyo yer yadirgiyo evini besigini istiyo 🥲🥲🥲
Prettymom Akşam 10′dan beri uyumuyor, biraz önce daldı 2-3 saat uyurum dedim 20 dk sonra tekrar uyandırıldım 🙄
Pandaliii Juulidee 5,5 aylık bebeğim gece hala milyon kez uyanıyorum. Artık saat başı falanda değil 20 dakkada bir uyanıyor