ZeRonya Merhaba kizlar iki buçuk aylik bebeğim gece uykusunu bölüp emzirmelimiyim sizce siz nasil yapiyorsunuz kac saat arayla emziriyorsunuz ?
333 ZeRonya uyandırma canım biz de 3 ü biterecez bir hafta sonra ben hiç uyandırmadım zaten acıkınca ağlıyor
Sedef3443 ZeRonya bebeğimin 40 cıktıktan sonra hiç geceleri uyandırmadm zaten 3 saat arayla kendi uyanıyordu şuan 5 buçuk aylığız gece hiç uyandırmıyorum.
Tinymom ZeRonya Uyandırmayın bence dedikleri gibi acıkınca uyanacaktır . Birde dili yanmış bir anne olarak meme de uyuyorsa uyutmayın
Sultan60 333 bizimde 1 hafta kaldı 3 ün bitmesine ama yinede sanki bebeğim açmış gibi bir his oluşuyor benim bebeğim 4 5 saat sonra uyanıyor aç kalmaz demi sizin bebeğiniz demi öyle
ZeRonya Sultan60 valla canim mesela 10 11 gibi bazen 12 gibi besledigimde derin uykuya daliyor ben uyandirmasam hic uyanmaz sabah 7 8e kadar boyle olunca kilo alimi azalir diye tereddut ediyorum
333 Sultan60 benim bebeğim gece 12 de yatar sabah 6 7 gibi uyanır sabah ilk uyanışta evet çok acıkmış oluyor hızlı hızlı emiyor bazen gece uyanır 2 yada 4 gibi onda da çok az Emer geri uyanır. Gündüz kuş uykusu bütün gün memede😂 yani korkma canım acıkınca ağlar zaten
Mehmetanasi Sedef3443 sormasi ayıp gece hiç uyandirmayinca gogsunuz sismiyo ku ya benim mastit sorunum hic bitmedi sabah kalkinca da çok süt icmiyo benimki saha kötü oluyorum. 11 ayi geciyoruz hâlâ uyaninca emziriyorum ben☹️
Sevilaylaylayyy 4.aya girmek üzereyiz 2 aylık olduğundan beri düzenli olara 3 4 saatde bir uyanır geceleri ona rağmen kilo alımı aylık 1 kilonun üstünde bence kendisi uyanmıyorsa uyandırmayın zaten acıktığında kendisi illaki kalkıyor
ZeRonya Sedef3443 masallah canim benim bebis iki aylik kontrolunde 5.270 cikti ebenin yaninda ,doktorun yaninda ise 5.470 cikti niye oyle farkli oldu anlamis degilim :)
Busraaa333 ZeRonya Doktorum teklif et dedi çünkü çok küçükler açıktığını anlayamazlar dedi Şu an dört aya doğru yaklaşıyoruz ama dr gece dedi bırakma dedi. Uyandırmana gerek yok uykusunda meme ya da biberon var zaten hemen refleks İle emmeye başlayacaktır yeterince emdiğinde yerine bırak uykuya devam
Sedef3443 Mehmetanasi yok çok şükür öyle bir sorunla karşılasmadım 🙏🏻 Tabı uyanırsa emzırıyorm ama genelde uyuyr
DenizSayerr ZeRonya 4 aylık 1 aydan beri ne zaman uyanırsa öyle veririm 7 8 saat sonra uyanır emer 1 de yatarız 9 da kalkarız 🙂
Toprakseyran ZeRonya 2 aydan sonra gerekli değil diye biliyorum bende gece uykusu güçlü olsun diye 2 aylıktan sonra gece uyandırmamaya başladım oğlum şuan 6 aylık kilo alımı falan herşey çok güzel gidiyor. Acıkınca kendi uyanıyor zaten hiç uyandırmayın li gece uykusunu bilsin🥰
Seherekincikan ZeRonya uyandırma canım benim ki de 3 aylık hergün aynı saatlerde kalkıyor kendi planını kendi yapmış. Zaten uyandırsanda çok emmiyor. Memede uyuyor. Uykusunu bölmene gerek yok. Ben doğdugundan beri uyandırmadım