YadeeeeeAsel sürekli boğazına süt kaçıyor kıpkırmızı oluyor tıkanıyor kendine zor getiriyorum bazen emerken 3-4 kere tıkandığı oluyor bu neden kaynaklanıyor yatırarak emdirmiyorum hafif eğimli yine oluyo yalnızken ödüm kopuyor😟 nasıl bi çözüm bulucam
Defne42 YadeeeeeAsel sütünüz tazyikli ise muhtemelen ondandır öncesinde elle biraz sağım yapın ve internette bununla ilgili emzirme pozisyonları var onlara bi bakın isterseniz
yaprak_34 YadeeeeeAsel boğazına süt kaçınca yüzüne üfleyin geçiyor öyle .iki kaşının ortasını parmağınızla yukarı doğru masaj yapın
YadeeeeeAsel Aselimmm3434 doğduğundan beri böyle canım yeni doğduğunda da aynı oluyordu burnu bir aydır ara ara tıkanıyor
Aselimmm3434 YadeeeeeAsel burun temizliğine dikkat edin yinede bir doktora götürün neden böyle oluyor diye en iyi çözümü o şekilde bulursunuz
YadeeeeeAsel Aselimmm3434 doktor burunları aşırı tıkanık değil diyor emzirmeden önce temizliyorum da hep
ZeRonya Benim kizimda oyle oluyor emerken hizli hizli cekiyor süt bi anda gelince bogazinda kaliyor ve sonrasında emmek istemiyor agliyor onceden sagdigimdada sanki doymaz dusuncesi olusuyor nedense