Ggercn Bualemdeyeniyim havuç balkabağı papates karışımı . Daha önce yoğurt elma püresi 1 kaşık olmak üzere tattı . Dün yediğide 1 kaşıktı
Enesmuazannesi61- Ggercn benim oğlumda da oluyordu böyle özellikle yeni emeklemeye başladığı sıralar da ek gıda dönemin de
Ggercn Arzugokturk aynen herşey ağzında bende çok sakınmıyorım mikroplarla tanışması adına . Ama cildi çok hassas
Arzugokturk Ggercn dokunduğumuzda bile kızarıyorlar yüzünü yıka gün içerisinde o kadar takma birşey olmaz önemli birşey olduğunu sanmıyorum
Enesmuazannesi61- Ggercn çok hassaslar herşeyle yeni tanışıyor kendileri de ciltleri de şimdi 11 aylığız neredeyse artık cilt o kadar hassas değil herşeye reaksiyon göstermiyor sizinki kaç aylık bu arada
Wolverine Ggercn tamam, salyadan değil yüksek ihtimal ya bal kabağı yada başkasına reaksiyon göstermiş. İlk ağız kenarında beliriyor. 3 gün deneme yap bence ne yedireceksen. Belli ki hassas minnoş💚
Ggercn Enesmuazannesi61- 6 aylık benim bebişim . Çok hassas bi cildi var yani rüzgardan bile nem kapıyor
Ggercn GiybetReis riskli bir ürün seçmişim hiç bilmiyodum baş kabağının alerjen olduğunu . Bu verdiğim sebzelerde 3 gün kuralı yapmadım
GiybetReis Ggercn her yeni yediği besine 3 gün kuralı yapmalısınız. Neye alerjisi oldugunu o şekilde anlayabilirsiniz.
Gammiz anayorgunnn evet evet çünkü benim bebeğimde de var bu kadar yoğun değil ama salyasi çoğaldığı zaman cogaliyo az olduğu zaman koreliyo bence buda salyadan
Gammiz anayorgunnn ek gıdaya da geçmişiniz belki onla da alakalıdır ama alerji olsa tek orasinda mi olur ki 🤷
Gammiz anayorgunnn evet benimde bünyem çok alerjik doktorum bana önceden alerjin olmayan biseye sonradan oluşabilir demişti 🤷 ama bence salya ile aalakali orası ister istemez ıslak kalıyor sanırım ondan oluyor
Rikaa Ggercn benim bebgim havuc yediginde boyle oluyor patates ya da muzda da. Metal kasik degince de. alerjik.
Hatice_32 Ggercn bizimde 5 aylık bu kdar değil ama böyleydi doktora yazdm isilik kendiliginden geçer dedi