Ayse1989 Oğlum 21 aylık ve sürekli mızmız sürekli bu aralar istediklerinin yapılmasını istiyor uyku gerilmesi yaşıyor ısırma huyu yoktu şuan başladi ısırıyor gülüyor beni tepki vermiyorum sizde durumlar nelerdir
Nureylul Ayse1989 27 aylık yeni yeni başladı diyebilirim uyumlu bir kızım vardı şimdi bir o kadr hırçın bana vurmaya yüzümü tırmalamaya başladı kendini yerlere atıyor isteği olmayınca aşırı inatçı şu son bir haftad birden patlak verdi çok hırçın naZlı bir kız oldu 🙄 uyku asla uyumak istemiyor gece yanında yoksam allah yardımcım olsun işte o zaman gündğz uykusunu birakalı 3 ay oldu uyumak istemiyor ışıkları yakıyor bende şarteli indirmekte buldum çözümü
Koalina Ayse1989 Uyku sıkıntı vurma saç çekme tekma atma sürekli ağlama mızmızlanma Allahım herkesin bebesimi aynı 🤕
Ayse1989 Nureylul benimkide sakin uyumlu bir çocuktu ama şuan herşey koptu ne uyku ne yemek nede başka bir şey benimkide lambalara takmiş durumda uyurken bile anne lambaa diyor evet kapalı diyorum ama 100 kere tekrar ediyoruz uyuyana kadar uyku ise bende bırakıp mi diye düşündüm uyutmam 1 saati buluyor bu seferde geç yatıyor geç uyuyor ben perişan:)
Hazlky Nureylul aynı durumdayım vala daha az önce face’de post açtım bu konuyla ilgili sürekli ağlama çıldırma seviyesine geldim ve kızım 25 aylık oğlum 13 aylık kızım ağlayınca oğlanda ağlamaya başlıyor 🤦🤦
Ayse1989 Dmt4141 anne baba dede nene allah gel gel var var tabak mama lamba bu ,toplamda 15 kelimesi var ama bazende inat edip konuşmadığını düşünüyroum sürekli parmagıyla gösterip yaptırmak istiyor
Nureylul Ayse1989 aynı şekilde umarım kısa sürer bu atak gerçi önümüzde nice ataklar var allah yardımcımız olsun
Mahsa 22 aylık kızımda 2 haftadır başladı, surekli ağlama, hiç bir oyunu beğenmeme, uyku problemi,surekli bişeylere kızmak,, hepsi var şuan 😐
Ayse1989 Mahsa 2 yaş sendromu demekki hepsi aynı bende acaba benim cocugum mu böyle diye kendi kendimi yiyorum memnun edemiyorum hiç
Ayse1989 Nureylul evet ataklar bitmiyor hepsini yaşamiş biri olarak allah hepimize güç kuvvet versin🙏😊
Ayse1989 prensannesi1111 toplamda 15 kelimesi var ilk duyduğu kelimeyi bir kere söylüyor birdaha söylemiyor parmagıni göstererek yaptırma peşinde bu aralar sizin peki?
Dmt4141 prensannesi1111 anne anneanne dede baba mama meme cici cikcik gibi kelimeler söylüyor tabi canı isterse henüz öyle normal bir konuşması yok. Sizin bebiş konuşuyor mu