Brutal-Betty Kızlar mochi manuel göğüs pompasıni kullanıp memnun kalan var mı. Oğlum 4 aylık mama meme ilerliyoruz ama sadece süt vermek istiyorum sağıp da kullandınız mı memnun kaldınız mı
mermik Brutal-Betty ben mochi değil lansinoh aldim aynı şekilde sut toplayıcı olandan. Onunla etkili sağım yapamazsınız. Emzirirken diğer gogusten akan sütü toplamak için kullanılıyor daha çok. Sağım makinelerinden almalısınız bu amaçla kullanmak için. Elektrikli ya da Manuel o sızım seçiminize kalmış
madambovary Brutal-Betty ben doğumdan sonra neredeyse 5 ay kadar kullandım çok işimi gördü çok memnun kaldığım bir ürün oldu. Anladığım kadarıyla siz sütünüzü artırmak için sağım yapmak istiyorsunuz. Eğer öyleyse elektrikli bir pompa kullanmanızı tavsiye ederim. Mochi ilk zamanlar kullanmaya başlandığı zaman daha performansı yüksek oluyor şimdi pek verim alamayabilirsiniz.
Krtlmy Brutal-Betty sütün varsa al yoksa o çıkarmaz güçlü bi pompa görevi görmüyo ben ilk başlarda sütüm çok olduğu için birini emzirirken diğerine takıyodum doluyodu ama şimdi taksam 30cc bile çıkarmıyo yani esas amacı süt sağma değil süt toplama
Nefeess Bir hevesle aldım ilk zamanlar bebeğim pek ememedigi için göğüslerim beze olmuştu sagsin diye taktım 15-20 CC anca çıktı o da elimle sıka sıka göğüslerim morardı abartmıyorum bir şeye yaramadı bence almayın