Eysar Rabiakosee geçmiyor canım evde altintabe beşik var her çeşit mevcut yeterli sussunn krizlere girmesin diye ağlıyor çünkü damla desen öyle her türlü su bekleyecz en az 3.5 aylık olana kadar ilk kızımda öyle kolikti çok çektik iki aylık kızım bugün huy değişti ağlıyor karnına dokununca dahada agliyor Gazi var Allah yardımcımız olsun
eylulodabas Rabiakosee beyaz gürültü beni kurtardı. Youtube’da anne karnı sesi var 1saatlik bir video, onu yüksek sesle açınca çocuk rahat ediyordu. Bi de yüzü dışa dönükken kucağımda tutup yüksek sesle müzik açıp dans edince krizleri kesiliyordu. Hala bu iki yöntemi kullanıyorum. Her akşam sekizde yıkayıp masaj yapıp uyutuyorum. Hepsine rağmen susmazsa sarılıp pışpışlayıp sakinleşmesini bekliyorum. Siz moralinizi yüksek tutun. Aylar sonrasını düşünmeyin, gün gün gidin.
Zahidemelis Arkadaşımın kızı da mama ile besleniyordu, 3 mama değiştirmişti, en son evolia ac diye bi mamaya başlamıştı, bebeğinin rahatladığını söyledi
Zahidemelis Rabiakosee yani sütünüzün kalitesini bilmiyorum ama bazı anneler süt olsun diye her şeyi tüketiyor fakat bunu la birlikte bebekte gaz yapacak vitaminler mineral vb. Kaçınılmaz oluyor, bu süreçte beslenmenize çok ama çok dikkat etmelisiniz. Benim de kızım gazlıydı her bebek gibi, kendi beslenmemle yoluna koydum diyebilirim
Rabiakosee Zahidemelis açıkçası nerdeyse hiç bişey yemiyorum diyebilirim gaz yapacak ama çözüm bulamıyorum sütüm tazyikli ondan olabilir mi diye düşündüm