Mirayberra Merhaba hanımlar bebeğim bu aralar doymak bilmiyor 10 günlük yapışık ikiz gibi olduk, bolca çiş yapıyor bugün 1 kere sarı ishal tarzı kaka yaptı. 1 de çok ufak katımsı sarı kaka . Bunlar normal midir?
Betlcelik Mirayberra kaç aylık bilmiyorum ama 36 günlük bebek meme+mama gittiğim halde gün 24 saat biz 20 saat emiyoruz
DennizsMommy Mirayberra bizde bugün 40 olduk ama hala aç olmadığı halde bile emiyor yoksa durmuyor ağlıyor mızmız lanıyor ilk günden beri bu böyle. Ve sadece memede uyuyor heşe gündüz çok uyuduysa şuan oldugu gibi memeleri sonun kadar bitiriyor daha hala emmek için uğraşıyor süt gelmeyincede sinirleniyor. Gerçekten cinnet geçirmek üzereyim. Çıldırıcam. Yani senin durum da yeni doğan için normal canım
050620 Mirayberra çok küçük daha annesi tabiki hep seni istiyor sadece aç olduğu için değil ki kokun içinde hep emmek ister orada huzur bulduğu için Allah bağışlasın 🌼
Asyayse Mirayberra tabi cok normal hece koltuğa dayanıp uyuyordum emiyor diye tuvalete bile goturmuslugum var emzirmek 20 saat emiyoalrdi inanın meme ucu uyusmustj cok normal yani ❤ şuan 2 aylik oldular duzene bindi bayagi 2 saate bir emmek istiyorlar memeden kendi ayrılıyorlar yenidogan zamanında hic ayrilmiyolatdi 🤣🥰
Betlcelik Mirayberra 2. Ayı bekliyorum azıcık oyun halısı falan oynarken en azından sadece aç olduğu vakit emer diye düşündüm ☺️
tekanne Aydan bildiriyorum bebekler sadece aç oldukları için emmezler Karnı ağrıyordur emer kaka yapmak ister emer Kucağınızda kalmak istiyordur emer uyumak için emer sevgiyle ihtiyacı vardır emer vs daha bir sürü sayabilirim emmeyi bıraktığı an kucağınızdan bırakılacağını biliyordur
Zeynep088 Benimkide 1 aylık sancısı olduğu zaman uykusu geldiği zaman deli gibi emmek istiyor. Bir yandan emip bi yandan ağlıyor çılgınlar gibi. Açlıktan emmediğini düşünüyorum böyle olunca. Haddinden fazla emince de bu kez kusması oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım bende
DennizsMommy Zeynep088 canım benimkinin de gaz sancısı oluyordu üç aylık bebegı olan bir arkadaşım bebeğine bir çay kasıgı kımyonla kaynatılmıs su veriyordu dün oblardaydık benımkınede verdık dünden beri çok şükür gayet iyi sanırım işe yarıyan bir yöntem bende yapacağım sanırım. Sende bir araştır istersen
Meri-Meri DennizsMommy merhaba kimyonu su ile karıştırıp ben içiyorum bebeğime hiç vermedim dayanamaz herhsalde ya tadı çok kötü 😭 bizde 3. Aya giriyoruz gaz sorunumuz varda ondan çare arıyorum artık
DennizsMommy Meri-Meri ya bende karşıydım canım vermeyim falan dedim ama dün bir çay kaşığı denedim yavruö bugün akşama kadar rahattı akşam yine başladı bende kimyon aldırdım yarın yapacağım işin aslı bir süre gözlemleyeceğim. İyi geliyor çünkü arkadaşın bebek çok rahat bir aydır. Oda üç aylık şuan
Durueliff Meri-Meri kimyonu siz yemeklerinize katın bence bebeğe ağır gelebilir sizin sütünüzden ona geçer rahat olur zaten ben yemeklere katıyordum bebeğim rahat oluyordu gazı olmuyordu o zaman
DennizsMommy Meri-Meri desiğim gibi bende verme karşıtıydım ama arkadaşın bebek rahat edince bendr birkez denedikten sonra yapmaya karar verdim. Yine tabiki sizin bileceğiniz şey 👍🏻Vereceksenizde 1 su bardagı içme suyunu kaynatıp bir.çay kaşıgı kimyonu koyup on dakıka demleyip tülbentten süzün buz dolabında ağzı kapalı saklayın. Verirken bir çay kaşığını hafif ocakta ılıtıp veriyorsunuz. Dediğim gibi arkadaşın kızı baya sancılı idi şuan çok rahatladı bende deneyince faydasını gördüm. Yine dediğim gibi siz bilirsiniz
Meri-Meri Durueliff ay ben direk suya koyup içiyorum vala sırf bebeğe iyi gelsin diye kaşık kaşık 😂 banada dediler bebeğe verin diye veremedim ağır baharat sonuçta .
Durueliff Meri-Meri bende ağır gelir diye vermedim ben içemedim suya kattığımda yemeklerde bile zor yedim bebeğime asla vermem😑