Busra2326 Emziriyorum artı mama veriyorum. Bazen 1 saat emiyor gazı olmuyor bazen 10 dk emiyor gazdan ölüyor. Her emzirmede illahaki gaz almamız gerekiyor mu? 30 günlük bebeğim. 1 çay kaşığı rezene ver iyi gelir diyorlar korkuyorum…
Mimoza_cicegi Busra2326 Her emzrmede çıkarın gazını gazliysa bebisiniz kimyon suyu çok iyi gelmişti kaynatıp ilikca vermiştim bnde baya faydası oldu
momandad_16 Busra2326 kimyonu kaynatıp kendinde içebilirsin bebeğinede 1 çay kaşığı verebilirsin ben verdim kendimde içtim çok faydasını gördüm ayrıyetten gaz masajı yaptım bol bol ve gaz damlası kullandım böyle atlattık gazlı şeylerden asla tüketmedim çok dikkat etmen gerekiyor neredeyse çoğu şey bebekte gazı etkiliyor
Irmakprensesinannesi Busra2326 her emzirdiginde gazını cikartman lazm her mama yediğinde çıkması lazm diğer türlü sancı yapar bebek yağıyla karnına masaj yapabilirsin iyi gelir
Irmakprensesinannesi Ekna anne sütü dışında asla bebeğe başka bisi verilmez yada meme verilir çok tehlikeli diğer şeyler vermeyi hiç bir doktor da önermek daha bebeğiniz çok kucuk benim kızm 5 ay 3 günlük daha 10 gündür falan tadimliklara doktorumuz un isteği üzerine başladım
Ekna Bir çay bardağı su ve çay kaşığının ucuyla kimyonu kaynat soğuyunca bebeğe ver ya da sıcakken kendin iç ben içemiyom bebeğe veriyom ebe ver bişe olmaz dedi
Irmakprensesinannesi Ekna Ebe yi siz ne dinliyorsunuz doktorunuzun önermesi lazm Ebe deil ilk 6 ay anne sütü veya mama dışında bisey verilmez asla