Gul34 İyi akşamlar bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba e devlet üzerinden sosyal yardım başvurusu etiketine tesadüfen tıkladım ve çıkan linkte yardım grubu: hane yardımı yazıyor geçen ay başvurmuşum ama unuttum başvurduğumu ne anlama geliyo bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba
Gul34 alimmiseni bu yazmıyor sadece hane yardımı yazıyor detay dediğimdede bilgilerim ve bir kurum ismi yazıyor araştırdım biraz ama anlamadım tcnin son hanesine göre para yatırıyolar yada diğer erzak yakacak gibi yardımlarda yapılıyomuş fakat paramı yoksa diğer yardımlarmı hiç bir açıklama yok
Gul34 Bsradskran e devlet üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz sosyal yardım başvurusu diye aratın orda bilgileri yazıyor
Gul34 Med ben bağcılar mahmutbeyde oturuyorum fakat e devlette çıkan kurum bağcılar yavuzselimde orayamı gitmem gerekiyor acaba
Gul34 Bsradskran sos yardım için bazı şartlar var o şartları karşılamak gerekiyor intten araştırabilirsiniz
Med Gul34 kurumun adresi yazıyor e devlette,numarası da yazıyor,gitmeden arayın,iban kimlik kira ise kira kontratı falan istiyorlar,oraya gidince de biseyler soruyorlar,uygun iseniz ibaniniza para yatıyor.
Gul34 Med yardımcı olduğun için teşekkür ederim🙏🤗 çok şaşırmıştım görünce zor durumdayım olursa ilaç gibi gelir .
Gul34 Med eşim tek çalışıyor asgari ücret ev kira borçlar yüzünden çok zor duruma kaldık çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak kdr olsun yeter daha
Med Gul34 Belediyeye de başvurun,gida bez vs yardım isteyin. Belediyeye gidip kayıt oluyorsunuz bunun içinde.
Deletedmom_64 Med bunun için hangi belediye yardim yapıyor acaba başvuru yapmadigim yer kalmadı eşim inşaatta yevmiyeyle çalışıyor mecburi sigorta yapılıyor sırf sigorta yapmak için maaş gösteriliyor asgari o yüzden yardımı reddediyorlar ucuzlerim var ve yetişemiyoruz zaten birkaç aydır çalışıyor eşim ona rağmen yardım alamıyoruz
Med Deletedmom_64 144 ü arayın bilgi isteyin nerelere gidebileceğinizi sorun. Her belediye de vardır herhalde Istanbul da var.