Semrakrbck Bu aylarda bebeginize neler veriyorsunuz kac ogun veriyorsunuz bebegim meyveler disinda bisey yemiyor
Burcuckmk Semrakrbck henuz duzenlu bir öğün oturtmadim ama corbalari cok seviyor ozellikle yoğurtlu seyleri karnabahar brokoli havuç patates bunlari sirayla corba yapiyorum severek yiyor ama bulamac tarzi seyleri cok sevmiyor sabah kahvaltıda hazirladigim seyleri yemiyor mesela benim kizimda mesela dün et suyunda patates ve sehriye hasladim biraz catalla ezip verdim yogurtla yedi bugün bezelye patates havuc ezdim verdim deniyorum öyle Trendyoldan hu cocuk ac ve acıkınca yer diye kitap aldim guzel tarifler var tavsiye ederim
serife1204 Semrakrbck gardırop uygulamasından PDF olarak aldım ben 10 TL ye bilginiz olsun telefonumda kayıtlı lazım oldu mu açıp bakiyorum
serife1204 Semrakrbck evt kitabı aldım dosya olarak gönderdi satan kişi gayrette güzel sürekli elimin altında
Elifarslan Ya benim oğlum da 7 ay 5 günlük puturlu verebilir miyim ? Omlet falan yiyebilir mi, hiç dişi yok ama. Bi de hiç istekli değil oğlum ya hiç hemde ağzını öyle Bi sıkıyor ki asla yemiyor
Deletedmom_105 Elifarslan verin, ben pütürülüyü arada 6 aylık iken başladım, sizde şimdi vermeye başlayın, 1 aya kalmaz çiğneme hareketi yaparak direk yutmadan çiğnemeyi öğrenecek 🥰bu arada çok pütürlü olmasın çokda cıvık olmasın