Deletedmom812 Kızlar bebeğim 45 günlük aşırı gaz problemimiz vardı rezene kullanmaya başladık 2 bardak içiyorum bi çay kaşığıda kızıma veriyorum ama yaklaşık 8 saattir uyuyo acıkınca meme yiyip tekrar uyuyo bu rezene mi böyle yaptı yavrumu bişe olmaz değil mi 😓
Eymen3119 Deletedmom812 emmede sıkıntı yoksa normaldir ama eğer grip filansa enfeksiyon olunca çok uyuyorlar enfeksiyonda emmede sıkıntı oluyor misal uyanıyo iki dakika emiyor tekrar uyuyor yoksa rexene de sıkıntı olmaz gaz sıkıntısı yoksa aç değilse uyuması normal ama 8 saat de çok geldi bana
Bulutkbr Deletedmom812 ilk verdiğimde bende aynı durumla karşılaştım sonra yine kaldığı yerden devam etti uyumaması uyusa dert uyumasa dert 😀
Seydameva Rezeneden olacağını sanmıyorum bende aynılarını yaşadım 45 günlük bebek o dönemlerde çok uyuyorlar aslında gündüzleri belki ondandır ☺️
Domino Bisey olmaz canım gazi yok mışıl mışıl uyuyor korkma. Uyuyan bebek daha güzel gelişir. Ama daha cok küçük olduğu için 2 saate bir hatta 1 saatte bir sık sık emzirip gazini cikartin.
Domino Deletedmom812 iyi o zaman bol bol.emzir uyanınca 20-30 dakika kadar çünkü ilk 15 dakika su geri kalan ise yağlı süt geliyor
Nurtupu Rezene gazını rahatlattığı için uyuttu onu annesi. Korkma sen yine 2 saati geçirme emzir bişey olmaz.
Aseelinannesii 8 saat aşırı fazla bence canım bi doktor görmeli bence benim kızım 20 günlük 2saatte1 emzirmeye çalışıyorum 2buçuk saatte kendi uyanıyo ağlıyo en fazla 3saat yatmışlığı oluyo