mino01 AZY16 pipiye dökememizi söylemişti doktor. Pipiye ve çevresine bolca dök hem iyileşmeyi hızlandırır hemde yapışmaz demişti. Kremi de pipisinin kök kısmına sıkıp bırakın. Tepesine değil. Bana ilaçların kullanımını bile doktor yazıp vermişti.
Zeynep49 Sunshinemom bana söyledi fark ediyorum derisi kapatiyor ucunu bide pipinin ucundan biraz derisini alip sadece dikismi atılıyor
mino01 AZY16 hatırlamıyorum ama tam olarak 1 haftarahat kullandım galiba. Sünnet kilodu aldım ben geceleri bezin içine onu giydirdim. Deli yatıyor bizimki bardak haşat oluyordu.
mino01 AZY16 yok ağlamadı. Rahat geçirdik şükür 🙌🏼 Ama ben hemen banyo yaptırmadım. Doktor sıkıntı olmaz dedi ama yinede 1 haftadan fazla yaptırmadım. Belki onun etkisi ile ağlamamıştır geç yaptırınca. Üzerinden 9 ay geçti şükür bir sıkıntımız olmadı.
AZY16 mino01 anladım çok teşekkür ediyorum bende bekleyeceğim 10 gün falan çünkü başının derisi çok ince 5 günde daha tam düzelmeyeceğini düşünüyorum
AZY16 mino01canım bugün pansuman yaparken sarımsı beyazsımsı tabaka kalktı da biraz böyle hafif kanayacak gibi oldu bişey olur mu kremini sürdüm kapattım
mino01 AZY16 beyaz tabaka iyileşme sürecinin bir parçası diye hatırlıyorum ama emin değilim. Bizde vardı sanırım tam hatırlıyamıyorum. Doktora resim atın. Ben aklıma takıldıkça atmış sormuştum hep.