Alparslan_annesi19 Zayıflamak istiyorum ama olmuyo yapamıyorum doğum yapalı 9 ay oldu ama yok yok yok gitmiyo kilolar 😑😑😑😑
Bsradskran Alparslan_annesi19 valla gitmiyor ya ek gıdaya geçmeyi bekliyorum diyete başlayacağım diyetsiz gidecek gibi değil
alchn Alparslan_annesi19 üç gün önce başladım iki senedir veremiyorum ben şuan diyetim iyi ama spor lazım hareket olmadan olmuyor
Kuzucukumsu Alparslan_annesi19 benim de neredeyse 5 ay olacak doğum sonrası hiç veremedim emzirmeler kolay verir diyorlardı emziriyorum ama tık yok
limonkolonyasi Alparslan_annesi19 bende Bi ay dikkat ettim Bi 3 kilo verdim son 15 gundr tekrar saldım benmde tekrar baslamam lazım ama bu kez zorlaniyrm başlamakta pazartesi günü tekrar başlıcam inşallah
Alparslan_annesi19 Bsradskran su içmiyorum bildiğiniz unutuyorum ve abur çuburu bazen kaçırıyorum ama eski kilona dönsem yeter 😑😑😑
Bsradskran Alparslan_annesi19 benimde hayalim eski kilom su içiyorum Abur cubur yemiyorum üma veremiyorum emzirirken verirsin dedikleri yalanmış bence 😂
Ceren_301121 Alparslan_annesi19 Doğum yapalım 38 gün oldu bi ilk gün 10 kilo gitti göbeğim ve bacaklarım o kadar şişko ki kendime bakmıyorum aynada bebegim emmiyor sağarak veriyorum yemek yiyesim gram gelmiyor 😞😞 eski Halime dönmek istiyorum
Fatos_tekeeva Alparslan_annesi19 3 ay 25 gün oldu eski kiloma döndüm abur cubur yerim ama asla suyu unutmam gerçekten bol su ve rezene çayı ıhlamur çayı sütte yapar kilo aldırmami engeller ve aksamları asla ekmek yemem