BBmom Üst dişleri ayrık çıkıp sonra düzelen var mı? 1 patmaklık mesafe var aralarında. Biberonla besleniyor. Ondandır diye endişelendim🥲
hurremsultann BBmom benim oğlumun da öyle 1 parmak değil ama biraz ayrık sanırım zamanla düzelecek şurada bekleyeyim tecrübeli anneler beni de aydınlatsn
BBmom Minikkkkk hurremsultann Bensum NSZA2020 Nurcan03 Narkozcuanaa öneri ve katkılarınız için teşekkür ederim🌸
BBmom Nurcan03 bunun için bir tedavi var mı ? En azından ilerki kalıcı dişleri için dudak bağını kestirmek gerekiyor mu acaba ? Bilginiz var mı?
Nurcan03 BBmom sanırım kolayca lazerle kesiliyor. Ben de internette okumuştum. Biz Hollanda’dayız çocuk doktoruna ulaşmak çok kolay değil Türkiye’de çok kolayca yapılan bir şey bildiğim kadarıyla.
Bensum 32 aylık kızım tüm dişleri ayrık. Hatta üstteki yan kesicilerden biri yok. Yani hiç çıkmadı. 2 3 yık sonra getirin röntgenle bakalım demişlerdi.
BBmom BBmom @Minikkkkk @hurremsultann @Bensum @NSZA2020 @Nurcan03 @Narkozcuanaa Çıkan dişler üst orta dişlerin yanındaki dişlermiş😂 ortadan 2 tane daha çıkıyor🤣
BBmom Arzuayse yani çook ayrık olduğu için sorun gibi geldi. Diğer dişler nereden çıkacak merak konusu🙄
Fenty BBmom Üst ön dişler her zaman başlarda ayrık olup dişler tamamlanınca normal diş düzenini alır.
Fenty BBmom 3.5 yaşında oğlum son azılarını 3 yaşında çıkardı dişler artınca ayrık dişlerde birleşti zaten endişe etmeyin.
BBmom Minikkkkk sanrm benm bahsettiğim aşırı ayrıklık dişlerin artmasıyla düzelecek ama bir miktar ayrıklık kalacak dil bağından dolayı. Ben de bir götüreyim . Teşekkür ederim🌸
aziz_sevara BBmom benim oğlumun da üst dişleri ayrı şuan 2dişi var üstte kalanı çıkmadı. Alttan çıkarıyor hep. 12ay 22günlük. Bende diğer dişleri çıkınca kapanır diye düşündüm sizin postu görene kadar endişe etmemiştim 😅