Minikinmomu Meraba bebegim 36 günlük. Sağlık ocağı verdi d vitamini ama kabızlık yaptı bebegimde dun de hastaneye gittim ve unuttum istemeyi var mi tavsiyeniz
Minikinmomu Utkucan Ummahan250820 Busravuslat BirAlparslanAnnesi Mrs_sonmez cok teşekkür ederim kizlar çoğunluk ocean demis onu aliyim🙏
Minikinmomu BirAlparslanAnnesi canm rica etsem bana resim atarmsiin goggle bir sürü çıkıyor hangisi bilemedim
Ummahan250820 Minikinmomu bnde buradan yorumlara bakarak ocean kullandım ıyıkı boyle bır uygulama var 😍🙏🏻
Ummahan250820 Minikinmomu 15 gun kadar oldu canım baslayalı memunum hatta esım eczaneye sormus oda en ıyı bu demıs
Kafam Minikinmomu benim doktorum a ve c vitamini içeren bi d3 vernişti adını unuttum ama araştırın isterseniz kız vakti c ye çok ihtiyaçları var diye
Prensesimmmm1 Minikinmomu bız 7 günlük iken doktorun önerisi ile pedia d kullanmaya başladık halen de onu kullaniyoruz 8 ayligiz
BirAlparslanAnnesi Minikinmomu ayy ben hiç bilmiyorum ki resim atmayı😂😂 ama ocean d vit sarı kutu zaten 400ıu olacak
BirAlparslanAnnesi Minikinmomu 400ıu olmasına dikkat et 1 yaşına kdar 400 ıu kullanıyorlar 1 yaş itibari işe 600ıu 😍