ZMzehra Kızlar bugün sol göğsümden koyu kırmızı süt geldiğini gördüm yani sütün rengi koyu kırmızı sıktıkça öyle geliyor neden acaba hiç başına gelen var mı?
ZMzehra Hercai88 göğüs ucumdan gelmedi ama sütten geliyosu elimle sıktıkça neden olabilir ki evet bende kan diye düşünüyorum ama koyu renkteydi tam kırmızı olarak değildi
Hercai88 ZMzehra tamam işte içinden geliyor tadına baksana tuzlu gibimi? İltihaplanma olmuş olabilir içeride
OlgaArslan ZMzehra daha yeni doğum yapmışsınız sayılır o yüzden muhtemelen ya bi kenarda yara var siz görmüyosunuz hissetmiyosunuz ya da iç tarafta yara var sütün o renkte gelmesiniz tek mantığı kan olmasıdır. Bi doktora görünmenizde fayda vardır.
Annesininprensesi ZMzehra yani mastit olabilirsiniz göğüs iltihap topluyor antibiyotik tedavisi gerekiyor doktora gitmenızde fayda var
[silindi] Ateşiniz varsa halsiz gibiyseniz göğsünüz yumru yumru ve çok sertse mastit olabilir diğer göğsünüzü kontrol edin kırmızılık yoksa bebeği ondan emzirin bence doktora da görünün
ZMzehra [silindi] herhangi bir fark göremiyorum açıkcası bir de sertlik yok her iki göğsüm de yumuşak