Mecbure12 Merhaba sevgili anneler bugün 1 yaş kontrolüne gittik boy 72 kilo 8,700 doktor az dedi sizinkiler nasıl bide İshal vardı kilo alamadı galiba nasıl yediricem ne yerse kilosu yerine gelir
S-oy Mecbure12 21 aralık doğumlu oğlum 1 yaşında çarşamba günü gittik kontrole 76 cm boy 10.500 de kgdı ortalama dedi bizim de bu ara iştahımız yok diş çıkarıyoruz doktor bu aralar kilo verebilir dedi hatta 2 hafta sonra tekrar gidicez gelişimi ve aşısı için
Premsesannesi355 Mecbure12 5 buçuk aylık 7 kiloydu en son çok zayıf geliyo bana burda okuyorum herkesin bebeği maşallah anlamadım ben hiç su bile vermem sadece anne sütü 7. Ay başlangıcında bauycaz ek gıdaya ama bilemedim
Mecbure12 S-oy Allah bağışlasın bizimki 1 haftadir anne sütü hariç ağzına bişey sürmüyor napicam bilmiyorum çok moralim bozuk
S-oy Mecbure12 diş çıkarıyor olabilir bir de salgın var çocuklarda özellikle grip bu ara bizimde geçen hafta öyleydi ne yemek yedi ne meyve ne yoğurt sadece anne sütü emdi yavaş yavaş düzeliyor iştahı ama öncesi gibi değil doktorumuz da dişlerinden dolayı iştahsız olabilir dedi
Mecbure12 elifizm Guzel yiyodu ek gıdada sıkıntı yoktu şimdi en çok sevdiği şeyleri bile yemiyor sistit büyük ihtimalle
MelekSubasi Mecbure12 1 yaşta böyle şeyler oluyor zayıf evet ama en güzeli zorlamamak. Acaba kan değeri vitamin değerleri nasıl?
Bebegimm1 Mecbure12 mama yiyor mu mama ile destekleyin her gun muz ceviz yediriyorum aksamlari sebze et balik yediyorum.gece de yatmadan once hero baby kasik mamasi veriyorum her ay mutlaka duzenli kilo aldi bi deneyin işe yarar insallah
Ayazalpinannesi Mecbure12 13 aylık oğlum 73 cm 8.800 kg doktorumuz balık yağı ve d vitamini verdi iştahı yok umarım iştahını açar
Mom44454 Mecbure12 canım kefir muz ceviz bisküvi hurma incir vs kat smoothie blenderde çekiyorum ben normalde de olur o şekilde düzenli verirsen kilo alıyır
Deletedmom5284 Mecbure12 kan tahliki yaptırma vaktiniz gelmiş mutlaka yaptırın zayıf olduğu için dahada önemli