Zeynebinannes ☝🏻🙂 yürütecin zararlarını sormuyorum arkadaşlar kullananların yorumlarını bekliyorum ☺️
Zeynebinannes Visnelivotka @Yamanikomm teşekkürler alabileceğim bir e bebek var internetten baktım da fiyatları da uygun orada
Visnelivotka Zeynebinannes Ben 300 tl’ye aldım ördekli olan 🥰 Fiyatı iyi gerçekten saçma sapan yerlerde oyuncaksızlar plastiği kötü olanlar bile 250 tl 😂
Ozgeruya Zeynebinannes kikkoro marka aldim ben cok pahali almadim açıkçası bi kaç ay kullanilcak diye🙂
Zeynebinannes Ozgeruya ürün yorumlarını okudum da çoğu oyuncakları takılmıyor yazmış sizin takıldımı 😁🙂
Zeynebinannes Deletedmom6262 evet bencede öyle ve 2 Ablam var 4 yeğenim var hepsi bindi bir çok tanıdığımın da bindi bir şeyleri yok şükür 😁
Minikyavrum755 Zeynebinannes ya bende aldım baby plus pupil iade edicem oturma yeri küçük geldi oğluma
Zeynebinannes Deletedmom6262 şu an kızım 5 aylık mama sandalyesi de alacağız almışken yürüteç de alayım dedim sanki her almadığım gün fiyat artacak psikolojisindeyim birde 😃