Demetslt Bugün doktor kontrolümüz vardı doktorumuz baslayabilirsin ek gıdaya dedi ama bana çok erken geldi sanki. Bebeğimin boyu kilosu da ayına göre çok iyiymiş ama erken başlatmasini anlamadim. Sizler kaçıncı ayda başladınız ek gıdaya sadece anne sütü alıyoruz
Ebru-isil Demetslt tam 6 da başlamıştım ben sizin aylarda ben de götürdüğümde başlayabilirsin demişti doktor ama ben yine de bekledim.
Aysun_Umay3705 Demetslt bi hafta sonra 6 aylık olacak bnmki 5 aylık olunca havuç suyu verdim püre değil de çok da sevdi birkaç kez de verdm bugün de ilk defa patates püresi verdim yüzünü azcık ekşitti ama yalana yalana yedi onu da
Bsradskran Demetslt benim oğlum 5 ay 10 günlük başlamadık daha Şubat 1 de başlayacağım anne sütü ile besleniyor
TheBaby Demetslt Aynen elma ile başladım. Cam rendede suyunu verdim. Yoğurt kabak havuç patates vs öyle devam etti. Biraz sebze biraz meyve.
Ebru-isil Demetslt ilk ev yapımı yoğurt ile başladım 3 gün denedim baktım bişi yok buharda haşlama sebzelerden denedim havuç kabak patates gibi.tek tek deneyip yoğurt ile de karışım yapıyordum öğleden sonra da meyvelerden denetiyordum cam rende ile rendeleyip
Ttgndz Zaten her besini 3er gün verdiğin için sıkıntı olmuyor canım ben de 5bucuk aylıkken basladım, 3gün patates, 3gün havuc öyle öyle devam ettik