Funfuuu Merhaba kizlar Hamilelikten once iki seans lazer yaptirmistim suan bebegim 4 aylik ne zaman tekrar baslayabilirim acaba?
Egesem Funfuuu emzirmeyle alakası var mı ki ya ben yaptırdım oğlum 4 aylıkken 2 hafta önce yani. Hamilelikte bırakmıştım 4 ay geçti dikişler iyice iyileşti gittim yaptırdım sanmıyorum bir şey olacağını
Hercai88 Bilmiyorum üstte kalsın... Bende düşünüyorum peki fiyat olarak ne kadar türkiyede tüm vücut?
Papatyamm1234 Hercai88 200 ve 300 arasında değişiyor ama semte ve cihaza göre fark oluyor sanırım Ben tüm vücut yapıyorum yüzüme kadar toplam 300 ₺ ödüyorum
Adakizim Gul_ dr banu çiftçinin bu konuda bilgilendirme yazısı var. Rica ederim okuyun. Yada bilmediğiniz konu hakkında kesin yorum yapmayın ki insanların içine kurt düşmesin. Çünkü annelik ve bebek söz konusuysa insanlar çok hassas oluyor 😉
Hercai88 Papatyamm1234 seans başına mı? Kaç seans sürüyor ben 2 aylığına gelicem ama tüm vücut için yeterli olmaz heralde yurt dışında çok pahalıya geliyor da 🙈
[silindi] Papatyamm1234 ciddi misin ben tüm vucüt 2400 TL ödedim ama son 3 seansıma gidemedim hamileydim şuan 3 aylık kızım var gerçi hamilelikte hormonlardan dolayı yaptırdığım lazer boşa gitti ama hayırlısı olsun artık ne diyim 😏
Papatyamm1234 Hercai88 evet aydan aya yapıyorum seans başı 300 TL ve aradan 15 gün sonra kontrol oluyor oda ücretsiz oluyor
Papatyamm1234 [silindi] cnmm sanırım yanlış anladın beni ben aydan aya 300 TL ödüyorum siz peşin vermişsiniz😄 ben her ay gidiyorum 300 TL ödüyorum 15 gün sonrada kontrol oluyor oda ücretsiz oluyor o şekilde