snowflake lanadelmiyav bende öyle düşünüyorum ama eşim illa üzerinde fotoğraf olsun diyor pasta da büyük olacak üzerinde nasıl durur bilemedim
Degerli_anne snowflake çok güzel duruyor çevremde çocuğu kişide gördüm ve beğendim bende yaptıracağım 😂😅
lanadelmiyav snowflake ay ben beğenmiyorum ya fotoğraflı pastaları:/ Büyük yine olabilir. Pinterestten bakın çok güzel örnekler var
Utkucan snowflake o eski moda artık ya resimli pastalar çok demode çok şık pastalar var naked pasta yapın veya yaptırın üzeride size kalmış hem çok şık hem lezzetli
snowflake Bualemdeyeniyim yaa çok güzel ilk başlarda bende böyle istiyordum ama kesmesi sıkıntı oluyor çok zor kesiliyor diye vazgeçtim
Brgl snowflake üstteki katı indirip ayrı ayrı kesiyorsunuz biz öyle yaptık pastayı yapan kişi soylemisti🙂
snowflake Utkucan benim koca da eski de kalmış😄ya hayır pasta üzerine hangi fotoğrafını koyacaz diyorum seç bikac tane koyalım diyor şuan onun tartismasindayiz naked pastalar nasıl oluyor araştırayım hemen
Utkucan snowflake Google görsellerden bak seversin üzerinde birkaç hayvan yerleştir oh mis gibi pasta
snowflake Cookie yaa gerçekten çok güzel olmuş üstelik küçük birşey e değil tam istediğim büyüklükte duruyor