1prensannesi12 10 günlük bebeğim var erkek ilkez anne olduğum için hiçbirşey doğru düzgün bilmiyorum 20 yaşındayım bebeğin doyduğunu ağlamazsa mı anlaşılıo ağladığında doymadığımı anlaşılır
Ahlasim_Duham 1prensannesi12 midesi o kadar küçük ki emdiği süt ona yetecektir hiç endişelenme mevlam sağlıklı ömür versin yavruna 😊💕
alimmiseni 1prensannesi12 her ağladığında acıktığı anlamına gelmez. Altını pislettiği için ağlar, sancısı bir ağrısı vardır ağlar, dünyaya yeni geldiği için ağlar, ağlar da ağlar. Daha çok küçük sık sık emzirin siz 2 saati geçmesin mesela
1prensannesi12 Ahlasim_Duham sarılık oldu bebeğim ışıkta yattı ama çok şükür atlattık sarılığı korkuyorum bazen hiçbir tecrübem yok kaynanam ise anca filmine bakar bişi bile demez aklı sıra yanımda duruo tartışıoz bazen bebek konusunda hatta konuşmuoz kaynanamla annem olsa herşey derdi 😒böyle böyle yap diye
1prensannesi12 alimmiseni biliyorum gazı oluo bazen çıkartıyorum rahatlıo emiyor uyuyunca ya kendisi bırakıyor yada ben bıraktırıyorum onla uyuyor