Siass Kızım 1,5 yaşında ve öğlen uykusunu bıraktı 🤦🏻♀️Bu gelişimini etkiler mi acaba bilgili anneler bu durumu yaşayan anneler nasıl düzelttiniz sizin bebekleriniz öğlen uyuyor mu ❣️
mervedmr Siass Canım dönemseldir belki. Benim kızımda bu ara uyumak istemiyor hatta uyumadğı zamanlarda oluyor ama daha erken diye düşünüyorum. 17 aylık bu arada
Newmom2020 Siass öğle uykusunu 2,5 ya da 3 yaştan önce bırakmasını önermiyorlar diye biliyorum ama geç kalkıp erken yatıyorsa gece uykusunu alıyor da olabilir
Siass mervedmr emerek uyuyor gündüz emmeyi bıraktık sallamama asla izin vermiyor o yüzden de uyutamıyorum malesef sabah 9-10 bazen 11 de kalkar aksam da 9.30 -10 arası yatar
Siass Newmom2020 en erken 9 en geç 11 de kalkıyor akşam da 9 da kalktıysa 9 da yatar ama 10 -11 de kalktıysa 10 a dogru uyuyor
Siass MelekSubasi kaç aylık bıraktı acaba nasıldı gece uykusu falan yeterli mi acaba 12 saat uyuyor bizim ki gece uykusunu (tabi gece emmesine devam ettiğimiz için emmeye uyanıp geri uyuyor)
Siass Erkengelenmucizem ama uyutmama izin vermiyor sallanmayı pıs pısı hic sevmedi sadece emerek uyuyordu gündüz emmeyi bırakınca uykuyu da bıraktı 😔
Ftmvrs13 Siass eğer geç kalkıyorsa gündüzler çok kısa geceler çok uzun o yüzden uyumak istemiyor olabilir
Siass Ftmvrs13 evet biraz geç kalkıyor ama yeterli uykusunu aldığını düşünüyorum akşam biraz zorlanıyor 7-8 gibi uyku sinyalleri veriyor ama ben 9 a kadar mecbur bekletiyorum gece uyanmaması icin
Tuba Siass benim oğlumda 20 aylıkken öğle uykusunu bırakmıştı fakat 2,5 yaşında kreşe başlayınca geri uyumaya başladı 😅
Siass Tuba bende öyle hayal ediyorum 🥲yani kreşte uyur arkadaslaerı ile heralde şimdi uyumasa da birde 2,5 yaş özel kresler alıyor sanırım sadece , bende kantinimiz var orda çalışacağım icin bebeğimi kreşe verip sosyallessin istiyorum o yaşlarda
Newmom2020 Siass o zaman 12 saat uyuduğundan öğlen uykusunu bırakmış bu aylarda en fazla 12-13 saat uyuyorlar çünkü benim oğlum öğle uykusuna yatıyor ama sabah en geç 7 de kalkar akşam 09:30 da yatar
MelekSubasi Siass Gece uykusu en az 9 en fazla 13 saat ortalama 11 saat gece iyi uyuduğu içindir gündüz uyumuyor.