Senemn 51 günlük bebeğimde kaka yapma problemi yaşıyorum. Anne sütüne ek bebelac mama kullanıyorum. Mamadan kaynaklı olabilir deniyor. Kaka problemi olup aptamıl comformıl mama kullanarak memnun kalanlar var mı ?
TheBaby Senemn Her yeni mamaya geçişte ya ishal olacak yada kabız. Zamanla düzene giriyor bağırsaklar
emirinannesii Senemn canım aptamil conformil aldım 4 günde 1 almak gerekiyor maddi açıdan sıkıntın yoksa al ama ben veremedim 4 günde bir 75 tl
emirinannesii Senemn aptamil bize gaz yaptı bebelac kabız yaptı similac ile kaka problemi cidden bitti hergün yapıyor gaz zaten bitti 5 aylık olduğumuz için
Gullcann Senemn Canım bebelac değil bebelac gold kullan. Gold olanlar rahat sindirim gaz ve kaka için. Bende oğluma hep ek olarak verdim. 6,5 aylik hala bir sabah bir akşam içer. Daha hiç sorun yaşamadık. Sorunun çözülür inşallah 🌸
emirinannesii bana kalırsa similac al 850 gr 89 tl e bebekte birde içeriği temiz palm yağı içermiyor. bebeğim bi ayda 1-1200 kg aldı
Tuba Senemn Hipp kullandım oğlumda memnun kaldım ama her mama her bebeğe iyi gelmiyor, denemek gerekiyor 🤷🏼♀️