Tugce 27072021 sizi anlıyorum benimki de beslenmeyi tam manada reddediyor insan ne yapacağını şaşırıyor. Umarım geçici bir süreçtir hepimiz adına ☺️
Zlm Sevvalboke patates havuç kabak balkabağı ispanak taze fasülye sırayla haslayip surgecten gecridim zeytinyağı ekleyip verdim Bende 4 aylık başladım ek gıdaya bebeğiniz boynunu tutabiliyosa oturduğunda doktor onayı ile başlayabilirsiniz
Tugbabhc Sevvalboke hemsireminde önerisiyle günde 2 3 kez arı mama veriyorum hero baby de olur biraz sulu yap dedi kabızlık olmasın mamadan sonrada birazcık su 4.ay 10 günlük benimde kızım sabahlari emzirdikten sonra yoğurt veriyorum evde kendi mayaladigim Sütüm yetmediği için mecbur bunlari yapıyorum biberon ile mama veriyordum yetiştiremiyorum o yüzden böyle bir yol seçtik
Simgesila Tugbabhc benimde sütüm yetmiyor artık hiç gelmiyor desem yeri var 3 aylığız mama yapıyorum fakat mama da yetişmiyor 12 bucuktan beri 250 ml içti bende Pazartesi hastaneye gittiğimde konusucam inşallah en kısa zamanda bizde başlarız ek gıdaya yoksa böyle 6. Aya kadar cok zor 😞