Pembis Kızlar oturabiliorsa zararı olur mu bide mama sandalyesinde oturtan bile gördüm zararı var mıdır
NhL Pembis kızım 6 ay 28 günlük yaklasık 15 gündür desteksiz oturuo bir aydır fln mama sandalyesi de kullanıyorz herhangi bi problem olmaz demişti doktor 🙄
Aybukealtintas Pembis 4, ayda destekli basladık mama sandalyesinde, bebe yatmazda vs. 6. Ayda artık kendi desteksiz oturuyor arada bir düşse bile kalkıyor kendi
Parasetamoll Pembis 5 civarıydı oturttum mama sandalyesine 6 ay 15 günlük kendi oturuyor 15-20 dk sonra sıkılıyor kendini atıyor yere :)
Pembis NhL NhL @Aybukeyasminsoner valla çok teşekkür ederim rahatladım bugun oturduğunu gördüm tereddüt ettim. Peki belli süreli mi oturtuyorsunuz kendi mi yoruluyor
Hercai88 6 ay 8 günlük oturmuyor 😂 hiç oturmak istemiyor bırak yatıp yuvarlanıyım derdinde doktorda normal diyo ama sinirlerimi bozuyor artık bu durum
Minikom_35 Ozgeb ben mama sandalyesine koymadım daha hiç ya beli ağrır diye koysam mı acaba benim kızımda 5 ay 25 günlük
melis_duru Minikom_35 benimki de 5 ay 26 günlük, 1 haftadır oturtuyorum mama sandalyesine, ama kısa süreli oluyor, sıkılıp durmuyor