MerveBozkayaAya Merhaba kızlar kızım 4 ay 3 haftalık son 10 gündür cok huysuz uyku sorunu basladı eskısı gıbı nesesi yok aynı durumda olan varmı?
Littleboy MerveBozkayaAya Aynı durum bizde de var oğlum 5 aylık ve bir haftadır böyle ☹ büyüme atağı geçiriyor sanırım 👶
Elff MerveBozkayaAya 4. Ay 23 günlük iki hafta önce çok huysuzdu bi Dişi patladı alttan iki gündür Gene bi huysuz kuçak sürekli ve uyku sorunu şimdi baktım diğer dişin yanında bi patlak daha varrrr 🤣🤣 gelsin ısırıklar👏👏
GmzSnn MaLesef büyüdükçe atakLarda büyüyo emme reddi huysuzLuk gazı oLmasada ağLama krizLeri uykuya geçememe kısım kısım tekrar eder düzeLse biLe
Meryemsen Bizde de aynı sorun var 15 gündür ne yapacağımı şaşırdım valla uykuya geçmiyor ağlıyor devamlı 😢
MerveBozkayaAya Aynen uykusuzluktan gözleri kapanıyo ama dırenıyo devamlı aglama halı gece memeden ayrılmıyo
MerveBozkayaAya Elff yay gözünüz Aydın canım damagının rengı falan nasıldı kulagını cok cekıstırıyo benım kız
Meryemsen Elff aynı canım ya biz de 4 ay 23 gunluguz bir ay oldu diş çıkardı uyumuyor gece sabâhliyoruz sizden duyunca demekki normal diyorum
Elff Meryemsen gece çok uykusuzluk yapmıyo onda yatıyo ama gece emmeye kalkıyo birde türkiyeye git gel yaptık orda yerde yanımda yattı memede uyumaya alıştı ve benimle uyumaya maalesef ama uyuyo arada ağlayarak uyanıyor hatta uykusunda ağlıyo sayıklıyor öpüyorum yanındayım diyorum ama içim gidiyo nasıl sancı veriyorsa demekki😭
Sevvoo MerveBozkayaAya benim bebeğim de 4.ayından sonra çok huysuzlandi sürekli aglamakli hep mizmiz salliyorum uyutmak için neler yapıyorum uyumuyodu çok zor geçti bizim için. Son 1 haftadir bi uyuyo bi uyumuyo bi neseli bi huysuz düzelcek gibi inşallah düzelir suan 5 ay 11 günlük bakalım sizin ki de çabuk düzelir inslalh