HuysuzveTatliKadin Günaydın kızlar halk eğitim merkezlerindeki kurstan atıyorum kuaförlük makyözlük protez tırnak sertifikası falan aldık bunlar işyeri açmaya yetiyo mu ya da biyerlerde işe girmeye?Yani yeterli eğitim veriliyo mu
Gamziss573838 HuysuzveTatliKadin Merhaba bende Halk eğitim merkezi öğretmeniyim branşım bilgisayar ama şunu biliyorum Aldıgınız belge iş yeri açma niteliği taşımıyor onun İÇİN Mesleki Eğitim veren okullardan çıraklık ustalık kalfalık gibi vb belgeler almanız gerekli ama herhangi bir kuaför yanında işe başlamınızda faydalı olacaktır
HuysuzveTatliKadin Gamziss573838 çok sevindim sizle karşılaştığıma teşekkür ederim peki önerdiğiniz bi eğitim var mı acaba iş bulma konusunda vs mantıklı olan
Hafsa_islam Gamziss573838 merhaba bnm size sorum olacaktı bnde 4-6 yaş grubu için sertifika aldım bununla nerde çalışabilirm lise mezunuyum
Eylul20201 Gamziss573838 bende bişey sorabilirmiyim bilgisayar öğrenmek istiyorum kursa gidip belge alsam biyerde ile girmeme yardımcı oluyomu 😊
Hafsa_islam Gamziss573838 merhaba hocam yardımci öğretmen olarak eğer calisabilirsek maaşımiz ne kadar olur acaba ???
Gamziss573838 HuysuzveTatliKadin Tabi kiiii bilgisayar işletmenliği ve Operatörlüğü belgesi almanız şu an memur olarak atanan bir arkadaş olsa dahi belge olmadan işe başlayamaz hatta bu belge olmadan tercih yapamaz nitelik olarak isteniyorsa her yerde karşınıza çıkacaktır 🙏🏻😊
Gamziss573838 Hafsa_islam Okul ara dönemlerinde Bulunduğunuz yerdeki Milli Eğitim Müdürlüğüne gidin Ana sınıfı öğretmenleri yanında yardımcı öğretmen veya yardımcı anne oluyordu sanırım ihtiyaca göre görevlendirme yapıyorlar tabi özel ana sınıfları kreşler varsa şansınız daha da artacaktır 😊
HuysuzveTatliKadin Gamziss573838 hadi ya iş bulunabilir bu belgeyle diyosunuz yani zaten kafam basıyor o alana değerlendireyim çok teşekkürler😍
Arzuayse Gamziss573838 hocam ben 2009da bilgisayar kursuna gittim sertifijamı almafım şimdi gitsem verirlermi sertifikayı kazanmıstım yani bitmişti kurs
Gamziss573838 HuysuzveTatliKadin Gerçekten çok işinize yaracayak ama özel kurslardan almayın MEB onaylı olması gerekiyor 😊
HuysuzveTatliKadin Gamziss573838 halk eğitime baktım orada da ismekte de yok başka yerde olabilir mi ki
Gamziss573838 Eylul20201 Eveeeeeettttt oluyor çünki detaylı office programları gösteriyoruz özellikle Excel çok işe yarıyor 🙏🏻😊
Sevimlina Gamziss573838 merhaba benim bulunduğum ilçede MEB onaylı belge alabileceğim bir yer yok bu yüzden araştırdım bursa da kuaförler odasını aradım adımı numarami filan aldılar ben ağda sertifikası almak icin uğraşıyorum dükkan açmak için halk egitmden alcagm olmuyormus bu yüzden kuaförler odasna sormustm şimdi Şubat’ta filan sınav varmış o zman msj atıyorlar mış birde sınavdan önce bu saat falan ders verio sonra yazılı sınav yapıyorlarmış sonra uygulamali oluyor Muş doğru mu acaba bilgi verir misiniz
Gamziss573838 HuysuzveTatliKadin Arayıp mı sordunuz olması gerek açık yoksa da siz başvurunuzu yapın bi kişi sayısına göre açılıyor kurslar tabi orda nasıl ilerliyor bilemiyorum da 😊😊😊
HuysuzveTatliKadin Gamziss573838 varmış ama saatleri ço k kötü :( udemy sitesini biliyo musunuz? Oradan alsam bu eğitimi acaba aynı şekilde sayılır mı