Demet_k İstediği bişey olmayınca kızım kafasını yerlere vuruyo ya da eliyle kafasına vuruyo. 17 aylık ve bu hareketleri hep yapıyo uzun zamandır. Çok kısa bir dönem unutmuştu. Ama tekrar başladı. Geçici midir ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Akıl verin lütfen.
Cinarefe Demet_k ayyy ayyy benim oğlumda 16 aylık ve oda bi aslan burcu. Vallahi bırakıyorum. Ağladın içini döksün diye kucağıma alsam tekrar edicek bu davranışı. Tepki verme bence bisey yapmadığını anlaşın
Anaogul Demet_k 18 aylık oğlum var oda öyle duvara yada yere vuruyor ben aldırış etmiyorum ilk başlarda koşarak yanına gidiyordum bı yerde okudum bakmayın onemsemeyin alışkanlık yapmasın diyordu
balporsuguu Demet_k ayindan,burcuna,hareketlerine kadar benim kizimda tipatip ayni.Kafasina vuruyor,saclarini cekiyor,elleriyle duvarlara vuruyor ben gormemezlikten geliyorum sonra kendisi gelip opmemi istiyor.
Peekaboo Demet_k benim ki de 19 aylık olcak. Sanki biraz azalttı 2 haftadır. Ondan öncesinde hep yapıyordu sizin dediklerinizi. Yapma dedim kucağıma aldım tepkisiz kaldım bazen. Ama bir süreç herhalde bu. İlla aklına geldikçe yaptı. 18,5 aylık şu anda demek ki zamanla vazgeçiyor bizim yapmıyor siz deyince farkettim 😀
ZMK Demet_k aslanlar baskın karakterdir istedikleri olsun isterler sinirli ve liderlik vasfı taşırlar kendimden biliyorum 🤪 O sırada dikkatini başka bir şeyr çekmeyi deneyin
Zey-yus50 Demet_k geçici geçici bir yaşından bir buçuk yaşına kadar yaptı şimdi 29 aylık çok şükür yapmıyo ama hayla baris bi siniri var elerini yumruk yapıo ağzını cık cık yapıo kızmış beyimiz😀
FatosToprakDeniz Demet_k bu aslanlar hep mi asi oluyor 🤔 benim kızım 2.5 yaşında sinir küpü. İstediği olmayınca yerden yere vuruyor kendini Kafayı vurma olayı kardeşimde vardı. Sinirlenince yere kapaklanip kafasını vururdu. Biz engel olamadık Bir süre sonra dişleri döküldü. Yanlış hatırlamıyorsam 5 yaşına kadar ara ara devam etmişti
PembePelikan Demet_k görmezden gelin kendi haline bırakın,, her ağladığında istediğini vermeyin zamanla bu davranışı geriler