Elizan-Evimizin-Cicegi- Kızlar bebeğim 8.15 günlük bugün BİM’den yürüme arkadaşı aldım sizce daha zamanı var mı yoksa ideal zamanda mı aldım bir de fiyatı 150 tl sizce uygun mu yoksa pahalı mı yardımcı olabilir misiniz ?
2bebislianni Elizan-Evimizin-Cicegi- 9 dan sonra kullanılıyo ztn ben gittim aldım hemen 1 tane kalmış koca semtte zaten uygun tabiki aynı marka 300-350 tl dısarda bim toptan bütün mağazasına aldıgı icin uyguna geliyo
cemreninnannesii Elizan-Evimizin-Cicegi- ben aynısını 130a almıştım geçen sene ama diğerlerine göre fiyatı uygun 9 10 aylıkken kullanmaya başlıyorlar
Elizan-Evimizin-Cicegi- momy_16 aldım ama kararsız kaldım geri versem mi diye daha oynayamayacak gibi geliyor
Meski Elizan-Evimizin-Cicegi- oynayabileceği günlerde gelecek canım gercelten işe yarıyor.benim oğlan yürüyor ama hala arada onunla gezmek istiyor😊
Elizan-Evimizin-Cicegi- 2bebislianni aldım minnoşa bakalım ne zaman oynayıp sevecek onu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Annis-ogul Kizlar isteyen olursa bn pilsanin yürüme arkadaşını satiyorum bi ay bile kullanmadık 175 tl isteyen olursa resim atarım
minikturta Elizan-Evimizin-Cicegi- kiiizzz millet onun için kavga ediyor ben alacaktım diye shshdbdbdb