R3232 arkadaslar oglum 15 aylik gece yatmadan önce devam sütü veriyordum fakat dün normal süt denedik onuda icti. hangisi daha faydali bilgisi olan ?
R3232 Ayseege6156 normalde gün icinde sütü 400 ml den fazla icince demir eksikligi ve kabizliga sebep oluyormus. bu aynisi devam sütü icinde gecerli mi ?
homosapiens R3232 ınstagramda bı doktor takip edıyorum aynı soruyu bırı sormustu 2 yaşa kadar devam sütü dedı doktor inek sütü o yaşta zararlı
Ayseege6156 R3232 hayır sanmıyorum benim oğlum 11 aylık ve biz sürekli devam sütü kullanıyoruz böyle birşeye hiç rastlamadım ve günlük alımın 400 ml geçiyordur
Mommy_Tugsa Normal süt dediğiniz hangisi oluyo inek sütü mü? Benim kızım 17 aylık devam sütü aldım beğenmedi hic icmedi geri mamaya döndük 🙄 normal süt dediginiz hangisi onu deniyim bide
R3232 Mommy_Tugsa normal günlük süt köyden aliyoruz. ilk basta süt denedik reddetti ayran kefir herseyi denedik istemedi sonra devam sütünü gördük ki ben hic görmemistim marketlerde. onu icmeye basladi bide süt deniyelim dedik onuda icti
Vanilya R3232 Bu konuyu her gittiğimde soruyorum doktoruna. 21 aylık olacak. Şu an çok gereksiz süt dedi. Faydası yok, sindirimi zor diye belirtti. Olduğu gibi çıkar ama zorlar çocuğu devam sütü içmeli dedi. 2 yaşında başlıcaz zaten dedi. Bekliyorum
Aybarsmom1 R3232 ben 3 ay devam sütü verdim sonra normal süte geçtim sadece bünye alışana kadar kabız oldu ikisi de sağlıklı yanlız günde 500 ml den fazlası zararlı Demir eksikliği yapabiliyor
Aybarsmom1 R3232 yani bildiğim kadarıyla inek sütü için geçerli ama siz yine de doktorunuza sorun o daha iyi bilir
Aalya R3232 tabii ki devam sütü faydalı .16 aylık akşam yatmadan önce verıyorum bir de gece uyanırsa . Meme emmiyor artık günde bir kez zorla emiyor
ezogelinn R3232 16.5 aylik kızım formül mamaya devam ediyorum 2 yaşa da kadarda vericem sizde devam sütüne devam edin