Gokceyasinmiran Oğlum 4 aylık ilk başlarda ellerini keşfediyor dediler pek müdahale etmedim fakat şimdi sürekli baş parmağını tutup damağına yapıştırıp yalıyor alışkanlık mı yoksa aç mı bilemedim ? Düşüncelerinize ihtiyacım var anneler
Rizeli53 Gokceyasinmiran 😄😄 emmiyo dişlerini kaşıyor bende öyle diyodum sürekli aç mı acaba eli sürekli ağzında diyodum ama dişlerinden sebep eli ağzında 😍
Gizoooo Gokceyasinmiran çok normal canım o aylarda yapıyorlar tek dikkat etmen gereken ellerinin temiz olması birde çok ıslak kalmasına izin verme ara ara kurula bizimkinin parmak arası pamukçuk olmuştu
Yeniaanne Gokceyasinmiran emsin canım emsin bir şey olmaz dişleri kaşınıyor keşfediyor her şey oluyor yani engelleme bebişi rahat rahat hareket etsin
Edibeglsvr Gokceyasinmiran yanlış bilgi vermek istemem emziğe karşı biriydim ama benimkide sürekli emerdi hatta eli ağzında uyur çıkarsa uyanırdı . Emzik verdim bende . Doktorum da önerdi elini emmesindense emzik ver demişti . Parmak emmeye alışıp koca kadın olunca devam edeni gördüğüm için biraz korkup vermiştim 😊
Gokceyasinmiran Yeniaanne escmrk Gizoooo Rizeli53 çok teşekkür ederim hanımlar Allah razı olsun nasıl rahatladım anlatamam çok dikkatimi çekiyordu çünkü aşırı bir şekilde baş parmak sürekli ağızda sadece süt ile besliyordum acaba doymuyormu diye düşünmedim değil
escmrk 1,5 2 yaşa kadar normalmiş sanırım doktorlar müdahale etmeyin diyorlar. benim kızımda 4 ay 12 günlük komple elini sokmaya çalışıyo şap şup emiyo 😂
Rizeli53 Gokceyasinmiran bende elini gördükçe doymuyor aç yavrum diyodum sürekli emziriyorum bi kez ablamın dikkatini çekti dikkatli baktı ve kaşıdığını farketti 😄