agacsizkoala cennetkokulubal büyük oyuncak sepeti gerçekten büyük müü , bir koli oyuncağı alırmı mesela 🙈😁
Hep_mi_uykusuz cennetkokulubal Ayy bugun cumaaa dimi🤦♀️Unuttum kiz kalmamistir bize bisey neyse aksamustu giderim artik
asiltonunmommysi cennetkokulubal havuz topları, yürüme arkadaşı ve ilk arabam bide yere serilen numaralı puzzle var ya onlardan 😂 kayınpederin gönderdim almış
Ucancivciv asiltonunmommysi bend e kocamı gönderdim şimdi yürüme arkadaşı alıcak camdan bakıp bakıp duruyorum oyuncak geliyormu diye çok heycanlıyım 😄nasıl beyendiniz mi siz
Seatib bireylulannesi ben diğer gelmesinde almıştım. Sadece yürüme arkadaşı olarak değil diğer taraflarıyla oğlum baya oyalandı müziği de var baya kullanışlı.
Kereminannesiii bireylulannesi benim oğlum yüzüne bile bakmadı. E bebekten araba almıştık o da ilk arabam diye geçiyordu ona tutunup kalkıyordu
asiltonunmommysi bireylulannesi çocuktan çocuğa değişiyor benim yiğenim hep onunla yürüdü, önündeki oyuncaklarla falanda çok oynadı baya 11 aylık hala öyle
birkupalatte cennetkokulubal ay sinir ettiler beni. Ben yürüme arkadaşı alacaktım kadın beni bir itti düşüyordum bebek arabası var bir de önümde