YagmurBulutu Kızlar kızım hastaydı ateş kusma öksürük burun akıntısı doktorumuz aşıya izin vermedi hastayken olmaz dedi. Daha yeni iyileştik çok şükür ama geç kaldık şimdi de. Geç yaptıran var mı aşıyı aranızda?
MinnakTosbagm YagmurBulutu 6.ay aşımızı 1bucuk -2hafta civarında geç yapılmıştı sorun olmuyor diye biliyorum
YagmurBulutu Lidya-t öteki aşılarla beraber yaparlar diye çekindim 2. Ayımızda da böyle olmuştu geç kalınan aşılarla yeni aşıları aynı anda yapmıştı hemşire. Bende öyle bi anda üç aşı falan olunca kötü olmuştum.
ellerimtombik1 YagmurBulutu 2.ayda 3 aşı var zaten o yüzden üçünü vurmuşlar bizimkinin aşının biri gelmediği için 1 hafta sonra vurdular birini geç vurulması sorun olmuyormuş☺️
YagmurBulutu ellerimtombik1 belki yanlış hatırlamış olabilirim daha fazla da olabilir ay korktum ne bileyim şimdide gidicem niye getirmediniz falan öğretmen gibi azarlama tarzında konuşuyorlar sinir oluyorum 😔
YagmurBulutu ellerimtombik1 2. ayımızds gittiğimizde baya tantana yapmıştı hemşireler bende böyle bş tedirgin oldum