Ecembas Kızlar 26 günlük bebeğim var bir kaç gündür özellikle burnu tıkalı geceleri çok sık uyanıyor yarım saatte bir bazen çok huzursuz ve sürekli garip sesler çıkarıyor burnundan soluayon kullanıyoruz ama sonuç aynı bu durumu yaşayan var mı
Sonsuzmutluluk Ecembas benim kızımda öyleydi serum fizyolojik damlatın yada bir kaç damla anne sütü sıkın yumuşuyor hapşırıkla dışarı atıyor aspiratör bize doktor kullandırmadı zarar verirsiniz çok hassas diye.ben banyo yaptırıyodum yumuşuyordu elimle sümkürtür gibi aşağı sıvazlıyordum burnunu sakince çıkıyodu öyle
Mavis34 Ecembas yattığı odanın nemi yüksek olabilir oda tıkanıklık yapıyor nemde sorun yoksa bir doktora göster istersen
Sonsuzmutluluk Ecembas Burun deliklerine 2 3 damla anne sütü damlatın o içeride ki mukusu yumuşatıyor hapşırıkla atıyor dışarı yada serum fizyolojik damlatın günde 4 5 defa.
PelinleGunler Serum fizyolojik kullanıyoruz, Nexus un burun aspiratörünü aldık süper işe yarıyor. Ağızla çekilen aspiratörlerle hiç uğraşmayın bir kere paraya kıyıp alın 😬 bizdede aynı sorun var