Hilosssazra 2 gündür ateşle uğraşıyorum 9 da doktorumuz bekliyo gideceğiz dünde acildeydik var mı aynı durumda olan. Sıçramaktan hiç uyuyamadı bebeğim
Glsh-cnr Hilosssazra ateşi çıktığı gün götürdük influenza çıktı ona göre ilaç verdi salgın varmış eczanelerde şurup bulamadık neredeyse bir an önce testi yaptırın bence ablasından bulaşmış oda hastaydı
Sevil-Utku Hilosssazra bizdede durum ayni iki ozel 1 devlete gittik doktor yok dediler saat 9 u bekliyoruz bizde ilacla fitille dusurdum atesini ama ilac etkisini kaybedince geri cikiyo insallah ciddi bisey yoktur gecmis olsun sizede
Ceydacetin24 Bizde 2 gündür öyleyiz takip edicem gün içinde devam ederse özele goturucem domuz gribi testi için koskoca devlet hastanesi yapmiyormus napacağımızı şaşırdık. Allah şifa versin
Synr Btlervtgr aynı şikayetler bizde de vardı maalesef yüksek ateş ve ishal covid pozitif çıktı influenza dan şüphelenmiştik influenza temiz çıktı nerden bulaştı hiç bilmiyoruz bu ara bütün çocuklar hasta Allah şifa versin inşallah herkese
Sozdar_1 Hilosssazra benim de oğlum yüksek ateş ama el ayak buz keisliyordu antibiyotik verdiler salgın var dediler fakat yüksek ateş sonrası oluşan dilde yara oldu dili mahf oldu çocuğum 4 gündür durmadan ağlıyor gece sabaha kadar çok kötü inşallah hemen geçer geçmiş olsun bu arada
MucizeKalbim Sozdar_1 bi sprey aldim bende aft için geçirdi ama karbonatlı suda ise yaradı Gecmis olsun
Hilosssazra Sozdar_1 gece hastanedeydik mahvoldu hala sakinleştiremiyorum. Ağladıkça öksürüyor öksürdükçe ağlıyor uykusuzluktan mahvoldu kesinlikle uyuyamıyor. Ateşi 39-40 a kadar çıktı bu Nası bişe ya
Ceydacetin24 Domuz gribi testini burundan mi yapıyorlar acaba kandan mi bakıyorlar ateşi kaç civarındaydı olctunuz mu
Glsh-cnr Ceydacetin24 boğazdan sürüntü alınıyor 39 -40 arası gördük zaten o arada tahlil sonucu çıktı antibiyotiğe başladık bir daha olacak yükselmedi ama çok kusuyor