Edn Oğlum 2 ay 6 günlük iki gecedir bazen de gündüz özellikle uyurken hırıltısı var burnuna bakıyorum temizliyoruz dahs sonra yine ayni durum devam ediyor acaba küçük olduğu için normal mi geçici bir durum mu böyle yaşayan var mı☹️
birgull Edn Doktora götürün isterseniz. Benim bebeğimde de vardi ciğer filmi cekildi ciğerleri enfeksiyon kapmıştı
aslansmomm Edn hırıltı burundan mı yoksa göğüsten mi geliyor o önemli. Burundan geliyorsa serum fizyolojikle günde 3-4 kez temizleyin göğüstense mutlaka doktora götürün
Minik1anne Edn Kesinlikle aksatmadan götürün canım doktora. Kızımda öyleydi eşim normal diye diye aksattı en son randevu aldım gittik zatürre olmuş yavrum. 5 tane iğne kullandık geçti. Sizde götürün baklm İnşaAllah bişey çıkmaz🤲
Motheruykusuz24 Edn valla bende de var nem ölçer aldım odanın nem oranı normal. Burnu temiz. Reflü yatağında yatıyor ondan mı diye düşünüyorum. Sanki boynu katlanıyor gibi benim ki 2 ay 13 günlük bilmiyorum 🤦🏻♀️
Minik1anne Sznmre evet canim ama bizim hava hafif soğusun usutmesek bile hemen hırıltı olurdu uyurken özellikle daha çok olurdu ve hissedersiniz sırtı bile hirlardi kuzumun sonra gidince akciğerleri enfeksiyon kapmış dedi doktor iğnelerle ilaçlarla geçti
Sznmre Minik1anne hadi ya bizim gecelerş oluyo ama genzinden geliyo hırıltı gümdüz hiç bi sıkıntı yok pazartesi gidicem doktora ❤️
eee-eeeee19 Edn bizde bikaç haftadır öyleydik burnu temiz ama hırıltı vardı sürekli belli ki ciğerden geliyordu doktora gittik filmde bronşit olduğu çıktı zatürreyi çevirmeden farkettik çok şükür
Eslemrale Edn bugun ebebek instagram yayınında hidayet katipoglu vardi cocuklarda öksürük ates hırilti gibi sorunları anlatıyordu sizin sorununuzu benzer sorularda sordular izlemenizi tavsiye ederim g3cmis olsun bebeise
Edn Doktora gittik çok şükür ciğerlerde falan bir şey yokmuş kızlar serum fizyolojik yaptı buruna bir de odanın nemi için evde peteklerin üzerine ıslak havlu koymamızı önerdi aklınızda olsun teşekkür ederim herkese bu arada